Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Lutego 09, 2013, 09:25:38 » |
|
Chyba chodzi o Polską Partię Przyjaciół Piwa. Ona już nie istnieje.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #31 : Lutego 09, 2013, 09:29:18 » |
|
Wiem że nie istnieje ale przecież ktoś powinien troszczyć się o browarników,bimbrowników itd.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lutego 09, 2013, 09:34:57 » |
|
O bimbrowników to Towarzysz Laszk się troszczy, nigdzie nie ma takiego bimbru jak w Weerlandzie. A co do realnej polityki to przecież Towarzyszu Ramonie, chyba nie myslicie że KPM zostawi sprawę alkoholu?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lutego 09, 2013, 09:37:20 » |
|
Mam nadzieję że nie ,bo moim zdaniem alkohol to rzecz święta !!! 
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Wszetopełk Gładki
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lutego 12, 2013, 09:55:22 » |
|
"Chytra baba z Radomia" - jest to idealny przykład kobiety która domaga się swojego i dąży do celu by osiągnąć sukces. Ja osobiście zagłosowałem za PiS. Czemu? 1.Nie mam nic do Kaczyńskiego 2.Po tym jak PO głosowało za związkami homoseksualnymi straciło w moich oczach resztki mojego zaufania 3. Reprezentują oni Polskę Katolicką co jak najbardziej popieram.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lutego 12, 2013, 10:00:41 » |
|
A ja wolę alkohol od jakich kolwiek związków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #39 : Lutego 12, 2013, 10:03:53 » |
|
Ostrzegałem
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Lutego 12, 2013, 10:07:22 » |
|
PiS to w moich oczach partia wodzowska, która manipuluje ludźmi. Do gejów nic nie mam a Polska to nie państwo wyznaniowe. Wiarę uważam za część życia prywatnego, a nie polityki.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Wszetopełk Gładki
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #42 : Lutego 12, 2013, 11:12:21 » |
|
Tak jak wiele Polaków hołduję się zasadzie mniejszego zła. PiS wydaje się najsensowniejszym wyborem mimo ,iż może być postrzegana jako partia "wodzowska". Osobiście mi to nie przeszkadza.
Co do manipulowania ludźmi to wydaje mi się ,że każda partia to robi ,bo od zawsze polityka polegała (bazowała) na tym aby tak zmanipulować ludzi aby na nią(daną partię) zagłosowali
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2013, 11:52:04 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lutego 13, 2013, 03:20:36 » |
|
W mojej opinii partia, która nie jest w stanie utworzyć demokratycznych struktur wewnętrznych nie będzie w stanie dobrze zarządzać państwem demokratycznym.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|