|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lutego 02, 2013, 10:00:55 » |
|
Ależ energiczną dyskusję zainaugurowałeś...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lutego 02, 2013, 11:25:49 » |
|
Niech zaczną dyskutować ci, co opowiadają się za konkretnymi partiami. Co, jak i dlaczego. Tak będzie najprościej.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lutego 03, 2013, 10:18:04 » |
|
Ja zagłosowałem na PJN, bo wiedziałem że nikt inny na to nie zagłosuje, a ja muszę być oryginalny.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lutego 03, 2013, 10:23:41 » |
|
Prawdziwy hipster.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lutego 07, 2013, 11:47:13 » |
|
I tak większość nie popiera nikogo. Wszyscy chcą być tacy jak ja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lutego 07, 2013, 12:16:46 » |
|
Ja tam ewentualnie oprócz Podlasia XXI Wieku mogę poprzeć KPM czyli Komunistyczną Partię Marciszowa
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lutego 07, 2013, 12:26:37 » |
|
W ogóle to dajmy jakiś tytuł Regentowi Wierzychowskiemu. On je kolekcjonuje. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lutego 08, 2013, 01:12:08 » |
|
http://www.dziswybory.pl/To tak a propos ciągłego narzekania ludzi na różnorakie sondaże  . Aczkolwiek mało wiarogodna stronka na razie. Za mało ludzi tam głosuje i nieuwzględnione są partie poza Parlamentem. Ja jednym głosem (z ciekawości jak działa) dołożyłem prawie 1% poparcia pewnej partii. Ci Towarzysze, którzy popierają partie będące w Parlamencie mogą coś tutaj spróbować poprawiać. Ale o ile mi się zdaje, codziennie wyniki się zerują chyba. W każdym razie jednego jestem pewien - jeden głos na jeden dzień, zapewne dla danego IP.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lutego 08, 2013, 05:52:38 » |
|
Połowa głosów w tym sondażu została oddana zapewne dla żartu. Ludzie w internecie wyczyniają różne głupoty.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lutego 09, 2013, 07:26:16 » |
|
Dzisiaj wchodzę a tam 60% głosów na Korwina  . Miałem prawdopodobnie rację odnośnie zerowania się wyników. Codziennie od nowa ten sondaż rusza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lutego 09, 2013, 07:34:03 » |
|
Prawdopodobnie zaginiony Tow. Dorian (...) Borecki tam głosował to nie ma się co dziwić, że tyle na Korwina.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lutego 09, 2013, 09:19:47 » |
|
Oj, przez przypadek zagłosowałem na Korwina. Jaki żal.
Bez sensu ta ankieta. Czemu tam jest Korwin, a nie ma PJN albo PPP?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lutego 09, 2013, 09:24:19 » |
|
albo 3x P,czyli Partia Przyjaciół Piwa ??
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|