|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #61 : Lutego 14, 2013, 06:38:47 » |
|
Śmiem wątpić. Może zrobimy ankietę, nad którą propozycją powinniśmy pracować?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #62 : Lutego 14, 2013, 08:02:30 » |
|
Dobry pomysł. Uwielbiam ankiety.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #63 : Lutego 24, 2014, 05:40:37 » |
|
Skoro zostałem szefem banku muszę coś zrobić. W jednym z wywiadów wymsknęło mi się, że zamierzam ponownie podjąć próbę graficznego zaprojektowania lola. A jak ja coś obiecuję, to to robię. Albo komuś zlecam robotę: czy ktoś chciałby zaprojektować lole w formie banknotów?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #65 : Lutego 24, 2014, 06:45:04 » |
|
Cudnie. Podmienię portret Chłopacego II w Muzeum na HS i będzie jakieś uzasadnienie. Oczywiście, jeżeli ktoś chciałby zaangażować się w zaprojektowanie czegoś lepszego to ja nie mam nic przeciwko.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #66 : Lutego 24, 2014, 10:19:40 » |
|
Bardzo ładny. Ale tylko jeden. Jeden nominał nam wystarczy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #67 : Lutego 24, 2014, 10:26:01 » |
|
Oczywiście, że tak. Musimy drukować tylko jednololówki, aby mieć jak najwięcej banknotów do szpanowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #68 : Lutego 25, 2014, 05:27:24 » |
|
Aha. To kto chce poprawić napis "jeden lol"? Mi się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #70 : Lutego 25, 2014, 07:45:17 » |
|
Na tym wygląda bardziej jak Arab.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lutego 26, 2014, 10:21:50 » |
|
Jutro być może (jak mi się zachce) poczynię coś z tym banknotem. Na tym wygląda bardziej jak Arab.
Czy ja wiem... Nadal ma loczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #72 : Marca 01, 2014, 10:14:54 » |
|
Dobra, rozjaśniłem napis "jeden lol". Teraz już tak nie kłuje po oczach. wersja pierwotna:  i poprawiona:  Wszystkim pasuje?
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #73 : Marca 08, 2014, 11:04:23 » |
|
Brak sprzeciwu oznacza zgodę. Zatwierdzam banknot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #74 : Marca 10, 2014, 11:32:29 » |
|
Gratuluję, musimy teraz wymienić nasze oszczędności na nowe lole.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|