Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lutego 04, 2013, 08:19:22 » |
|
Racja. Zapomnieliście zasłonić amharski, mogliście kwiat zostawić.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lutego 04, 2013, 08:19:58 » |
|
Ale Makłow nie zniwelował tych angielskich. A amharski wygląda stylowo.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lutego 04, 2013, 08:20:38 » |
|
Więc w takiej sytuacji trzeba ustalić amharski językiem urzędowym budzimiratu, albo uznać za staro-hirschberski. 
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lutego 04, 2013, 08:30:13 » |
|
Po prostu uznać za sztukę nowoczesną.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lutego 04, 2013, 09:07:05 » |
|
No to cały czas tłukę. U siebie zatuszowałem amharski, a zostawiłem kwiat, bo fajnie to wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lutego 06, 2013, 02:34:58 » |
|
Też mi sztuka jebnąć niebieski prostokąt i dać w kółko czyjś awatar i nazwać to ,,projektem roboczym". Co byś więc w tym ,,projekcie roboczym" dodał w wersji beta? Bo alfa to żenua Genua. Czytaj na dole - pytania, sugestie. Więc łap się za ołówek w GIMPie i rysuj wzorki, bo paintem tego nie zrobisz.
Ale z Ciebie ignorant Makłow! Mój projekt był robiony w Corelu. I nie był to "czyjś avatar" tylko króla, jak nie wierzysz to spytaj się JKM.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lutego 06, 2013, 02:38:21 » |
|
To chyba mój Muammar z Trizondalu, stare dzieje. Ignorantem zaś można być pod różnym względem. Można ignorować objawy choroby, można ignorować wydarzenia w polityce. Można też mieć inne podejście do sztuki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lutego 06, 2013, 03:21:57 » |
|
Nie liczy się w jakim programie to robiłeś, tylko jak wyszło. Mi banknoty Makłowa całkiem się podobają.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lutego 06, 2013, 03:56:36 » |
|
Też mi sztuka jebnąć niebieski prostokąt i dać w kółko czyjś awatar i nazwać to ,,projektem roboczym". Co byś więc w tym ,,projekcie roboczym" dodał w wersji beta? Bo alfa to żenua Genua. Czytaj na dole - pytania, sugestie. Więc łap się za ołówek w GIMPie i rysuj wzorki, bo paintem tego nie zrobisz.
Ale z Ciebie ignorant Makłow! Mój projekt był robiony w Corelu. I nie był to "czyjś avatar" tylko Króla, jak nie wierzysz to spytaj się JKM. Wiem, że to był królewski awatar. Przyznaj, tow. Ericku, że nikt nie zaprojektuje idealnego banknotu wyłącznie dla mikronacji. No chyba, że podrabiasz banknoty. Zresztą nie na mnie się kończy, może ktoś walnie lepsze. Jestem ignorantem piłkarskim.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2013, 04:01:37 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lutego 06, 2013, 07:40:30 » |
|
Godło jest fajne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lutego 06, 2013, 10:53:19 » |
|
Szkoda, że Smoki nie były w formie banknotów to by były z Dżofrejem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lutego 14, 2013, 04:27:53 » |
|
Z uwagi na spadek poziomu dyskusji proponuję wrócić do inteligentnych tematów. Co czynimy w sprawie banknotów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lutego 14, 2013, 06:32:48 » |
|
Nie wiem, może ma ktoś lepsze pomysły?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|