Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #30 : Lutego 02, 2013, 03:58:54 » |
|
Na birrach (współczesnych etiopskich) są już przedstawieni rolnicy, robotnicy, czyli to by raczej pasowało.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lutego 02, 2013, 04:07:50 » |
|
Czyli zostajemy przy "staroświeckich" banknotach. Można poszukać innych wzorów. Ze mną byłby problem, że czasem zmieniam awatar. Nie wiem więc czy umieszczanie postaci jest dobrym pomysłem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lutego 02, 2013, 04:35:11 » |
|
Możemy poszukać jakichś innych wzorów. Niekoniecznie z tego samego państwa. No bo chyba lepsze nawet etiopskie od takich:  W sumie, Haile wydrukowany na tym banknocie bardziej mi przypomina Fidela Castro, a Fidel przypomina mi Davida Kovacsa. On jego twarzy w avatarach używa. Ale można uznać, że to monarcha ZSKHiW.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2013, 04:37:19 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lutego 02, 2013, 04:52:20 » |
|
Dam Sellasjego na awatar i ściągnę do ZSKHiW wyznawców rasta. Mem z LOL też można wykorzystać. A może David potrafił by coś zaprojektować? Aczkolwiek opuścił RLS...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lutego 02, 2013, 05:17:13 » |
|
On przecież się mrozi w lodziarni w Muvesti. Więc szukamy więcej banknotów z cesarzem? Jeśli tak to prosz: Jeden lol:  Pięćdziesiąt loli:  Jakieś pytania, sugestie co do banknotów?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2013, 05:43:23 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #36 : Lutego 04, 2013, 04:15:25 » |
|
ale mi sztuka przerobić gotowy banknot! Popisałeś się Makłow...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lutego 04, 2013, 04:45:13 » |
|
Też mi sztuka jebnąć niebieski prostokąt i dać w kółko czyjś awatar i nazwać to ,,projektem roboczym". Co byś więc w tym ,,projekcie roboczym" dodał w wersji beta? Bo alfa to żenua Genua. Czytaj na dole - pytania, sugestie. Więc łap się za ołówek w GIMPie i rysuj wzorki, bo paintem tego nie zrobisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Lutego 04, 2013, 06:10:13 » |
|
Może niepotrzebnie pogrubiłeś na jednololówce? I ten napis... Jeżeli go nie zastąpimy to chociaż usuń napis "Governor".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #40 : Lutego 04, 2013, 06:14:20 » |
|
Skosiłem czcionkę na 50-tce. Ogólnie to też wersja robocza, szykuję się na betę. Musiałbym poszperać w edytorach, może królewski avatar uda mi się jakoś walnąć na tło.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2013, 06:18:35 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #41 : Lutego 04, 2013, 06:23:16 » |
|
A może uznajmy, że cesarz Hajle Sellasje jest stałym i tradycyjnym elementem naszych banknotów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lutego 04, 2013, 08:05:13 » |
|
Wymyśli się. Pobawiłem się nieco jednololówką.
|
|
|
|
|
|
|