|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #30 : Lutego 21, 2013, 02:20:07 » |
|
To było jeszcze za RSiT-u. Od dobrych 2,5 roku Trizondal to dosyć stabilne państwo.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lutego 21, 2013, 05:51:56 » |
|
Mądrze powiedziane. Może warto utworzyć tymczasowo mniejsze, krajowe przedsiębiorstwa przewozowe. Wiadomo, że jeżdżą pociągi ale nie wiadomo kto nimi administruje.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lutego 21, 2013, 06:59:22 » |
|
A nie sądzicie, że Trizondal to zbyt niespokojna mikronacja, żeby tam interesy prowadzić? Trizondal już padał kilka razy, na koniec doszło tam do secesji. Czy to odpowiedni partner do interesów?
Tyle nieprawdy w jednej wypowiedzi jeszcze nie widziałem! Czuję się zażenowany tą wypowiedzią. Radzę na przyszłość zasięgnąć rzetelnej informacji, a nie opowiadać głupoty. Trizondal istnieje od 6 lat. Nigdy nie upadliśmy, podkreślam - nigdy. W ogóle zdanie "na koniec doszło tam do secesji" przeczy logice. Skoro na koniec to jak możemy istnieć. W latach 2009-2010 Trizondal był częścią RSiT, która została w roku 2011 przekształcona w Trizondal, gdyż Emil Potocki dokonał nielegalnej secesji Sclavinii. Proszę sobie wyobrazić, że Trizondal jako jedno z nielicznych państw v-świata posiada fora z niemal całego okresu istnienia. Więc proszę po prostu nie kłamać. Może warto utworzyć tymczasowo mniejsze, krajowe przedsiębiorstwa przewozowe. Wiadomo, że jeżdżą pociągi ale nie wiadomo kto nimi administruje. Polecam Wam tę opcję, bo jest wtedy aktywniej i ciekawiej. Można stworzyć rozkład kolejowy, liczbę stacji itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lutego 21, 2013, 07:09:21 » |
|
Nie zwracaj uwagi. Jeżeli Trizondal jest niestabilny to ja jestem klonem Budzimira. Łączę się w zażenowaniu.
Co do kolei regionalnych to w Hirschbergii jest nawet wstępny projekt uchwały w tej sprawie. Trzeba będzie jeszcze udoskonalić. Nie wiem jak Weerland i Aralia, bo jak wiadomo w Bździszewie ino jedna droga i dworca nie ma.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 21, 2013, 07:12:24 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #36 : Lutego 21, 2013, 08:16:58 » |
|
Dzięki za wsparcie, ale musiałem to skomentować, bo zawierało przekłamania. Co do pociągów, a kto u Was zarządza infrastrukturą? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lutego 21, 2013, 08:19:06 » |
|
Na ogól gubernie, nie ma chyba dróg czy magistral centralnych. Tak samo z lotniskami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #38 : Lutego 22, 2013, 11:53:47 » |
|
Za pozwoleniem jeszcze się wtrącę i uzupełnię informacje. Znam RSiT jeszcze kiedy mieszkałem w Mikrosławii, z którą RSiT robiła interesy i wiem, że RSiT często wtrącała się do polityki wewnętrznej ZFM. Dlatego przestrzegam. Żeby później nie doszło do tego, że nikt nie puści bąka bez "błogosławieństwa" Trizondalu. A już raz JKM przejechał się na kraju, z którym wiązał nadzieje (RV).
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #40 : Lutego 22, 2013, 03:27:44 » |
|
No tak, zapomniałem, że ja nigdy nie mam racji. Dobrze, wpadajcie sobie w ramiona, poklepujcie się po ramieniu itd. Chciałem tylko ostrzec.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #42 : Lutego 22, 2013, 06:30:13 » |
|
Jak w "Echu Aralii" atakujesz połowę obywateli ZSKHiW (aktywniejszą połowę) to nie dziw się, że są potem przeciw tobie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lutego 22, 2013, 09:28:14 » |
|
Za pozwoleniem jeszcze się wtrącę i uzupełnię informacje. Znam RSiT jeszcze kiedy mieszkałem w Mikrosławii, z którą RSiT robiła interesy i wiem, że RSiT często wtrącała się do polityki wewnętrznej ZFM. Dlatego przestrzegam. Żeby później nie doszło do tego, że nikt nie puści bąka bez "błogosławieństwa" Trizondalu. A już raz JKM przejechał się na kraju, z którym wiązał nadzieje (RV).
I znów Pan kłamie. Jeśli będzie Pan posiadał jakiekolwiek dowody, to mnie to ucieszy, a inaczej proszę sobie nie pozwalać pisać nieprawdę. To wstyd dla człowieka by kłamać. No tak, zapomniałem, że ja nigdy nie mam racji. Dobrze, wpadajcie sobie w ramiona, poklepujcie się po ramieniu itd. Chciałem tylko ostrzec.
Nie wiem, jak w innych tematach, ale tutaj wypowiedział się Pan w ciągu dwóch dni 3 razy i dwa razy z tego kłamał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lutego 24, 2013, 06:22:27 » |
|
Nie przejmuj się Bąblem, taki typ. Co do RV to po poznaniu ich opinii zrezygnowaliśmy ze współpracy, czemu więc próbujesz to wykorzystać przeciwko mnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|