Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 18, 2013, 07:57:24 » |
|
Wkroczyłem do stolicy z oddziałem 850 ludzi i zabezpieczyłem rozległe tereny na południe od miasta. Właśnie zajmujemy dworzec kolejowy, którym różni ludzie chcą uciec z miasta. Nie jestem pewien kto wygra, więc zatrzymuję wszystkich. 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 18, 2013, 08:00:37 » |
|
Emm... chyba odwołam swój wyjazd na ferie do ZSKHiW. Ismirali nikt nie obroni, a pewnie już się na nią szykują dzikusy z Bździszewa.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 18, 2013, 08:17:00 » |
|
Lepiej wróć i pomóż nam walczyć. Poza tym: gdzie jest ta Ismirala? Joksymil nie kontroluje przecież całej Hirschbergii.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 18, 2013, 08:18:34 » |
|
Tymczasem mój drugi oddział, 1 Batalion Pancerny, pozostający wierny Arkadiuszowi wkroczył też wkroczył do miasta. Pomyślałem iż kulturalnie i uczciwie będzie, gdy rozpocznie walkę z moim drugim oddziałem. Dowódca obu jednostek zna doskonale położenie sił przeciwnika, co umożliwi uniknięcie nadmiernego chaosu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 18, 2013, 08:20:30 » |
|
Na Podgrodziach jest karczma. Powinni tam pójść na piwo i ustalić przebieg walk.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 18, 2013, 08:23:24 » |
|
Niech oni się tam biją, a ja solidarnie z nimi pójdę się zrelaksować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 18, 2013, 08:31:27 » |
|
Zdobyliśmy kolejne dwie przecznice kosztem 400 ludzi! Mój wielki geniusz podpowiada mi, że jeszcze trzy i będziemy na Placu Joksymilitańskim!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 18, 2013, 08:52:06 » |
|
Gdzie to jest? Za Rewolucji to major Gronkowiec-Walz stracił tylu ludzi zdobywając aż 5 przecznic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 18, 2013, 08:54:20 » |
|
Zostały nam tylko dwie przecznice! Widzimy plac. Chyba nikt go nie obstawił muahahahahhahahahahahahahhahaahhaahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 18, 2013, 08:56:28 » |
|
Czego się rżysz? Wali ci z pyska z deka. Jadę na tyły. Kiedy ujrzysz trzy spalone wsie, wiedz - że możesz na mnie liczyć.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Stycznia 18, 2013, 09:00:28 » |
|
Mądrze, Makłow. Co za kretyn nie obstawił placu? Rozpocznijcie atak z dachu pałacu. Skoro nikogo z naszych nie ma na Arkopolitańskim można też atakować na oślep. Cholera, że też wszystkie paliwa na ewakuację poszły.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 18, 2013, 09:02:34 » |
|
Ja splądrowałem kilkadziesiąt noobie! Została mi tylko jedna przecznica. Chyba uzurpator się poddał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #27 : Stycznia 18, 2013, 09:09:04 » |
|
Noobie? Zobaczymy, kto jest noobem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #28 : Stycznia 18, 2013, 09:10:01 » |
|
Idą na was dekurie PMOB z Prabudzimira! Do tego ochotnicy i moje najlepszejsze oddziały! Jeszcze się wykończysz! Nie zdobędziecie pałacu! Poddaj się nim się wykrwawisz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #29 : Stycznia 18, 2013, 09:21:50 » |
|
Biegiem do pałacu! Jak go zdobędziemy wróg straci ducha! Gwardia należy do Septimusa, więc nie będzie miała czasu, by go obronić!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|