Andrzej Płatonowicz Ordyński
Moderator
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« : Stycznia 13, 2013, 12:29:08 » |
|
Czcigodny Towarzyszu Królu! Towarzyszu Septimusie! Towarzysze z Ludu Szlacheckiego! W ciągu ubiegłych miesiący nagromadziło się w życiu ZSKHiW wiele marazmu, wiele nieaktywności i bolesnych rozczarowań. Idee socjalizmu, przeniknięte duchem wolności człowieka i poszanowania praw obywatela, w praktyce ulegały głębokim wypaczeniom. Słowa nie znajdowały pokrycia w rzeczywistości. Ciężki trud klasy robotniczej i całego narodu nie dawał nam oczekiwanych owoców. Wierzę, towarzysze i obywatele głęboko, że te lata minęły bezpowrotnie w przeszłość. W wyborach zdobyliśmy tyle samo mandatów poselskich co KRPW. Teraz wszystko zależy od króla, ale możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalmonarchizmu. Gdzież wyjście z piekła obecnego życia, w którym panuje wilcze prawo wyzysku, ucisku, gwałtu? Wyjście w idei życia harmonijnego, życia pełnego, obejmującego całe społeczeństwo, całą ludzkość – w idei socjalizmu, w idei solidarności mas pracujących. Idea ta już przychodzi, już lud otwarte serce ma dla niej; czas już przyszedł. Trzeba skupić szeregi głosicieli tej miłości i nieść wysoko jej sztandar, by lud go dojrzał i poszedł za nim. I to jest dziś najpilniejsze zadanie "Swobody".
VIVAT KRÓL! VIVAT LUD SZLACHECKI!
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 13, 2013, 12:39:00 » |
|
Ja jestem Królem!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 13, 2013, 05:58:17 » |
|
Chwała mi!
Ściągnęliście z mojego ulubionego przemówienia tow. Wiesława. Słusznie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2013, 08:40:48 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 13, 2013, 10:59:12 » |
|
Vivat!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 14, 2013, 08:11:37 » |
|
W ubiegłych miesiącach w ZSKHiW było tyle samo marazmu i nieaktywności co zawsze.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Moderator
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Stycznia 14, 2013, 09:05:08 » |
|
Buuuuuuuuuuuu
I właśnie takiej aktywności możemy się spodziewać po KRPW.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #8 : Stycznia 15, 2013, 11:23:12 » |
|
Swarzewski, straciłem do Ciebie resztki szacunku. Nie sądziłem, że jesteś takim wazeliniarzem. Żenada...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Moderator
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Stycznia 15, 2013, 03:36:24 » |
|
Swarzewski, straciłem do Ciebie resztki szacunku. Nie sądziłem, że jesteś takim wazeliniarzem. Żenada...
A dlaczegóż to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Stycznia 15, 2013, 07:39:04 » |
|
Niech żyje Towarzysz Żenada!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Moderator
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Stycznia 15, 2013, 08:25:12 » |
|
Niech żyje Towarzysz Żenada!
Towarzysz Żenada już od dawna nie żyje. A jako, że był ateistą to nie zmartwychwstanie tak jak ja. :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Stycznia 15, 2013, 08:37:51 » |
|
Plagi zombie to poważny problem.
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #13 : Stycznia 15, 2013, 10:45:57 » |
|
I jak zamierzasz temu zaradzić?
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #14 : Stycznia 15, 2013, 11:00:49 » |
|
No jak? Przemoc jest dobrą odpowiedzią na wszystko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|