Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #30 : Stycznia 17, 2013, 03:49:56 » |
|
A tak w ogóle Towarzyszu Ericku Monde, czyżby wytłuszczenie słowa ,,towarzysz" było formą aronii?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Stycznia 17, 2013, 03:57:26 » |
|
Moim zdaniem nie- bardziej odpowiednia byłaby wtedy kursywa.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Stycznia 17, 2013, 08:10:53 » |
|
Monde powinien chyba przed rozpoczęciem negocjacji zdobyć jakieś upoważnienia od rządu. Tak jego propozycje nie mają zbyt wielkiej wartości.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #33 : Stycznia 18, 2013, 02:10:22 » |
|
Dowodzone przeze mnie Błękitne Hełmy to wojska rozjemcze (tak, to jest ironia) czy to nie wystarczy za dowód, że mogę prowadzić negocjacje??
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Stycznia 18, 2013, 03:03:19 » |
|
Tow. Młynariewowi chodziło o to, że nie ma pewności czy strony mają upoważnienie ze strony właściwych organów. Ja nie działam jako przedstawiciel Rządu ZSKHiW, Buntownik II to człowiek niezrównoważony. Zresztą proszę brać pod uwagę fakt, iż w ciągu kilku dni zmieni się skład RKN-u.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #35 : Stycznia 18, 2013, 03:35:14 » |
|
Ja wygrywam to nie będę negocjował!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #36 : Stycznia 18, 2013, 08:09:29 » |
|
Jak chcesz żebym ci pomagał, to daj mi jakiś majątek ziemski.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #37 : Stycznia 18, 2013, 08:29:14 » |
|
Ale do kogo to?
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Stycznia 18, 2013, 08:30:33 » |
|
No właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #39 : Stycznia 19, 2013, 10:58:08 » |
|
Do obu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #40 : Stycznia 19, 2013, 11:15:43 » |
|
Dam Ci koronę całego Weerlandu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #41 : Stycznia 20, 2013, 12:55:14 » |
|
U mnie de facto już ją masz. Dam ci posadę ambasadora w Grodźcu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #42 : Stycznia 20, 2013, 01:02:08 » |
|
On zaraz umrze więc nic Ci nie da!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #43 : Stycznia 20, 2013, 01:22:17 » |
|
Zobaczymy. Pamiętaj o moich zwolennikach w lesie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #44 : Stycznia 21, 2013, 03:52:50 » |
|
Błagam opamiętajcie się. Joksymil zgodziłbyś się posiadać rezerwat (wyznaczony teren w Bździszewie) dla swoich stronników? Pamiętaj, że obiecałeś mi, że jak wywalczę Ci jakiś kawałek terenu to Echo będzie gazetą obowiązkową. No to właśnie wywalczam- doceń to!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|