Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Stycznia 02, 2013, 08:43:37 » |
|
Gdy tylko dowiedziałem się, jak bestialsko poczyna sobie Joksymil w Bździszewie, skrzyknąłem oddział wojów i wyruszyłem na pomoc mieszkańcom GB. Myślę, że 100 zbrojnych z nawiązką wystarczy do pokonania sił prowokatora. Moja drużyna porusza się głównie pieszo, ale jeżeli dobrze pójdzie, za 2 dni będziemy w Bździszewie! Mam nadzieję, że wspomorze nas ludność cywilna, a może dołączą do nas jednostki KSL. Zdobyliśmy nawet kilka czołgów! Zwyciężymy!!! 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 02, 2013, 08:46:47 » |
|
Już tu idą! Nigdy się nie poddamy. Za niewolę!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 02, 2013, 09:16:21 » |
|
Niech żyją dzielne patrole ludowe! Naprzód, za Ojczyznę i za wszystko!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 03, 2013, 08:01:48 » |
|
Nie poddamy się siłom uzurpatora, choćby i były uzbrojone i wiedziały którą stroną trzyma się karabin, a nie jak pmob.
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Stycznia 03, 2013, 08:13:54 » |
|
Dzisiaj oddział pod moim dowództwem wkroczył na tereny GB. Około godziny 12.00 spotkaliśmy eskadrę wozów bojowych BKO. Rozgoniliśmy je nie ponosząc strat. Z przykrością stwierdzam, że później rozpętała się śnieżyca. Rozbiliśmy obóz i postaramy się ją przeczekać. Zamieć nie powstrzyma nas jednak przed wyzwoleniem GB! Weerlandzcy wojownicy odpoczywają spokojnie przed dalszym marszem: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 04, 2013, 03:51:49 » |
|
Z przykrością stwierdzam, iż dzisiaj z rana mój oddział został zaatakowany podczas przeprawy przez zamarzniętą rzekę. Oddział zdradzieckich BKO ostrzelał moich ludzi, krusząc lód i tym samym zatapiając 3 nasze czołgi. Moja drużyna jednak szybko wyszła z opresji i przeprowadziła kontratak. Zabiliśmy 32 zbrojnych z BKO, a pozostałych 20 wzięliśmy w jasyr. Po utracie sporej części pojazdów musiałem wymyśleć alternatywny sposób podróżowania. Stanęliśmy więc przy jednej z głównych dróg Bździszewa i łapaliśmy stopa. Część oddziału wraz ze mną zabrali już kierowcy przychylni naszej sprawie. Jeżeli dobrze pójdzie to za 2,5 h będziemy w Bździszewie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Stycznia 04, 2013, 03:58:59 » |
|
Takie nieszczęście! Należy pomścić Waszą porażkę i przygotować kolejną ofensywę!
Skąd macie tyle czołgów? To nie są chyba oddziały KSZ.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Stycznia 04, 2013, 04:01:27 » |
|
Chodźcie no. Ja mam plan muahahahahah!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #8 : Stycznia 04, 2013, 07:20:22 » |
|
Oj Laszku, Laszku, jak widzę nie uczysz się na błędach. Jak Ci mówię, że dobrze na tym lizusostwie nie wyjdziesz to mi nie wierzysz... Joksymil nie daj się! Jakby co, znajdziesz schronienie w Aralii!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Stycznia 04, 2013, 07:57:17 » |
|
Właśnie wkroczyliśmy na przedmieścia Bździszewa! Zaraz znajdziemy siły zdrajcy Joksymila i się z nimi rozprawimy! Huraaaaa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #10 : Stycznia 04, 2013, 08:03:22 » |
|
Kierowcy samochodów okazują się być podstawionymi cyborgami i wybuchają raniąc żołnierzy jak i samego Laszka. Nagle z każdej strony wychodzą dzielni, młodzi i przystojni żołnierze prawdziwego Króla i rozpoczynają ostrzał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Stycznia 04, 2013, 08:09:28 » |
|
Zdrada! Przegrupować się i do ataku! Nie pokonają nas! To my jesteśmy dobrzy! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Stycznia 04, 2013, 08:17:30 » |
|
Na ulicę wybiega grupa staruszków z czerwonymi iksami na plecach krzycząc 'niewola!' i odwraca uwagę siepaczy interwencyjnych. Słuszni żołnierze w tym czasie zbliżają się do pozycji wroga, którego jest coraz mniej. Kulejący Laszk wraz ze swymi ludziami zostaje przyparty do muru obok wejścia do wąchalni kleju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #13 : Stycznia 04, 2013, 08:20:31 » |
|
BRAWO!!! Niech żyje Joksymil, hip hip HURRRA!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #14 : Stycznia 04, 2013, 08:22:54 » |
|
O nie! Wycofać się! Skampimy się w tym gmachu. Co prawda zdrajcy Joksymila nieco go zniszczyli, ale nada się. Mam jeszcze 2 ludzi, więc pewno nam się uda! Nie traćmy ducha! Niech nas nie zrażają złośliwe okrzyki prowokatora Mondego! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|