|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #61 : Stycznia 09, 2013, 10:56:40 » |
|
Jak był mały to go dla zabawy upijaliśmy. Myślał wtedy, że jest gejem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #63 : Stycznia 09, 2013, 11:14:13 » |
|
Ale moja jest racja, bo to ja mam rację.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #64 : Stycznia 10, 2013, 06:11:26 » |
|
Moje wojska zaatakowały paskudy uzurpatora, które próbowały zniszczyć ideę niewoli! Toczą się walki! Mamy przewagę!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #65 : Stycznia 11, 2013, 04:39:59 » |
|
Widzicie, paskudy uzurpatora zostały porzucone! Przegrały! Wbijamy do KGH!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #66 : Stycznia 13, 2013, 06:06:43 » |
|
Podpułkownik "Swarożyc" zawsze w naszych sercach! Mieszkańcy KGH spiorą wam tyłki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #67 : Listopada 30, 2013, 07:23:52 » |
|
Zapomniałem zamknąć wątku, jak zamykałem te co trzeba, no więc zamykam. Nie wiem czy nie byłoby go dobrze dać do archiwum, bo Bojowe Kolektywy Odrodzenia do jednak trochę zamierzchła przeszłość.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|