Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudnia 30, 2012, 12:10:12 » |
|
Patrzcie tylko jaki propagandowy obrazek:  A moja morda jest bardzo fajna, chociaż w edytorze wyglądała pokraczniej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudnia 31, 2012, 11:28:23 » |
|
Mam małe pytanie do kandydatów: zapowiadałem już, że mam w planach debatę wyborczą. Czy pasuje wszystkim termin 2-5 stycznia?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudnia 31, 2012, 12:05:07 » |
|
Może być, ale czemu nie w łikend?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudnia 31, 2012, 12:06:05 » |
|
Szóstego stycznia rozpoczynają się już wybory.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudnia 31, 2012, 12:44:43 » |
|
Obawiam się, że nie wiem jak u mnie będzie z możliwością pojawienia się na forum 2 i 3 stycznia. Jesto trochę niepewne (bardziej 2 niż 3, ale oba dni należy brać pod uwagę). 4 i 5 jak najbardziej już pasują.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudnia 31, 2012, 12:51:37 » |
|
W debatach uczestniczą głównie liderzy partyjni jako reprezentanci (zazwyczaj) wspólnego programu swych kandydatów. Nieobecność tow. Septimusa nie będzie więc zbyt wielką przeszkodą.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2012, 12:54:50 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudnia 31, 2012, 01:26:07 » |
|
Ja bardzo chętnie podebatuję! Termin mi pasuje.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudnia 31, 2012, 09:54:19 » |
|
A ja mogę?
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Stycznia 01, 2013, 11:29:21 » |
|
Możesz robić za publiczność i wynająć się do klaskania. Jak wtedy gdy Jarosław był u Lisa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Stycznia 03, 2013, 03:15:17 » |
|
Obecnie z powodu nieobecności większości liderów partyjnych debata nie może zostać przeprowadzona. Jak widać w celu rozruszania życia politycznego należałoby zmniejszyć liczbę miejsc w Parlamencie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #40 : Stycznia 03, 2013, 04:10:36 » |
|
Dupa tam, uzurpator miesiąc leniuchował, a teraz płacze jak kogoś nie ma!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #41 : Stycznia 03, 2013, 04:28:38 » |
|
Faktycznie, długo Cię nie było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #42 : Stycznia 03, 2013, 08:20:25 » |
|
Budzimir nigdzie przecież nie wyjechał tylko jest pijany. Trzeba go ocucić i możemy debatować. Ja będę wypowiadał się w imieniu mojej partii, jeżeli nie będzie Tow. Swarzewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #43 : Stycznia 04, 2013, 11:08:40 » |
|
Może trzeba skreślić nieaktywnych kandydatów?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Stycznia 04, 2013, 02:48:01 » |
|
Byś tylko likwidował i skreślał. Prawo gwarantuje każdemu obywatelowi możliwość kandydowania. Przynajmniej u nas wybory są uczciwe i demokratyczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|