|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Listopada 05, 2012, 08:56:29 » |
|
Zasady wstępowania do służby wojskowej
Wzór wniosku- Proszę podać imię/imiona i nazwisko (dane wirtualne)
- Proszę podać posiadane wykształcenie wirtualne, oraz ewentualnie realne w wypadku jego przydatności podczas służby wojskowej a także wykonywany zawód
- Jakie posiadasz obywatelstwa państw wirtualnych innych niż ZSKHiW?
- W jakich armiach obcych służyłeś/służysz? Podaj przebieg służby i posiadany stopień wojskowy wraz z potwierdzeniem (np uwzględnieniem w spisie danej armii).
- Proszę podać dane kontaktowe. Preferujemy komunikatory STEAM oraz Gadu Gadu. W ostateczności akceptujemy mejle i prywatna wiadomość
Podpis
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Wszetopełk Gładki
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 05, 2013, 10:51:21 » |
|
Proszę o przyjęcie do służby wojskowej i pomyślne rozpatrzenie mojego wniosku. 1. Wszetopełk Gładki 2. Wyższe zasadnicze 3. Nie posiadam 4. Nie służyłem w żadnej obcej armii 5. szymon30@vp.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 06, 2013, 01:45:56 » |
|
1. Imię i nazwisko: Ciecierad Ciecieląg 2. Wykształcenie i zawód: Brak, bezrobotny 3. Obywatelstwa innych państw: Nie posiadam 4. Zagraniczna służba wojskowa: Nie odbywałem służby w obcych armiach 5. Kontakt: 6amade@wp.pl
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2013, 02:12:57 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 06, 2013, 03:24:53 » |
|
Oba wnioski przyjmuję z zastrzeżeniem, że tow. Ciecieląg zostanie przyjęty do służby dopiero po uzyskaniu obywatelstwa. Proces rekrutacyjny uważam za otwarty. Polecam lekturę tekstów obowiązkowych: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1660.0 Po zakończeniu lektury proszę o kontakt.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 10, 2013, 08:00:04 » |
|
1. Imię i nazwisko: Ramon Serano-Lopez IV 2. Wykształcenie i zawód: Niepełne Niepodstawowe, bezrobotny,brałem też udz. w konkursie picia śliwowicy i miałem 2 miejs. 3. Obywatelstwa innych państw: Nie posiadam 4. Zagraniczna służba wojskowa: Nie odbywałem służby w obcych armiach 5. Kontakt: gg : 32949763
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 10, 2013, 08:03:11 » |
|
Przyjmuję, rzecz jasna. Polecam lekturę instruktażu dla oficerów: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1660.0 Gdy uznasz, że jesteś gotowy proszę o kontakt na gg. Wtedy przeprowadzimy rozmowę kwalifikacyjną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 18, 2013, 08:40:49 » |
|
Nie mam nic do roboty... 1. Imię i nazwisko: Siergiej Makłow 2. Wykształcenie i zawód: Były żołnierz, bezrobotny, wykształcenie wyższe 3. Obywatelstwa innych państw: Republika Ludowa Siedmiogrodu 4. Zagraniczna służba wojskowa: Republika Ludowa Siedmiogrodu 5. Kontakt: gg: 45453814
Z taką mordą to tylko w kamasze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2013, 08:43:56 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 18, 2013, 08:46:57 » |
|
Zwróć się tutaj, jako generał lejtnant w stanie spoczynku: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1859.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 06, 2013, 08:36:36 » |
|
Tobiasz von Richtoffen Członek Partii Burżuazyjnej, zarz.dworu Karola Zdobywcy, uczestnik programu "Herkules"Dyr. do sprw. kontraktów i rozwoju oraz Współw. AZB Producent Wina Królewskiego, Sanitariusz, Cześnik, Porucznik, Dyr. ds. Transportu i Logistyki AZB i Współw, Komendant Efrycko-Temeryjskiego Okręgu Wojskowego, Prezes DPK Jeszcze chwilowo Dreamlandzkie Ojejku, przebieg służby by zajął całą stronę tego forum więc w skrócie: kilka operacji i manewrów, komendant ETOW, wkład w rozwój wojska, Porucznik w siłach powietrznych itd. A tu dowód: http://forum.dreamland.net.pl/viewtopic.php?f=23&t=2783Część jest w opisie profilu a numer gg WKM już ma
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 06, 2013, 08:39:18 » |
|
Wniosek przyjmuję. Proszę o zapoznanie się z poniższym instruktażem: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1660.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kantazo Targaryen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 22, 2013, 11:00:22 » |
|
Imię i nazwisko: Kantazo Targaryen-Deithven Zawód: Prezes KHiW w ZSKHiW, w KD funkcje które piastowałem są w rubryce "zawód" http://dreamland.net.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=364W Aryunie jestem głową państwa. Obywatelstwa obce: Królestwo Aryunu Służba w obcych armiach: W KD dorobiłem się stopnia podpułkownika ( http://serwisy.dreamland.net.pl/armia/2013/08/01/p-mak-van-der-targaryen-von-richtoffen-van-der-pharazon-awanse/) przebieg mojej służby w całości udokumentowany znajduje na forum KD w dziale Armia Królewska, wymienię tylko te najważnejsz i te które się tam nie znalazły: - twórca modułu brygady zmechanizowanej (Daniel von Witt, może potwierdzić) - twórca i dowódca manewrów Luindor 2013 - pierwszy ukończyłem Grę Wojenną - projektant u-boota, karabinu, czołgu, pistoletów, działa samobieżnego i wozu bojowego - twórca podstaw nieukończonego Systemu Wojennego - twórca opisów, organizacji i wizualizacji Baz Widar i Morgw - komendant FLOW - dowódca i twórca Regimentu Książęcego - duże doświadczenie jeżeli chodzi o parady i uroczystości wojskowe a teraz służba w Aryunie jako Rhaegar III Targaryen-Deithven: - stanowisko Naczelnego Wodza - twórca strony ANAKA - twórca organizacji, stopni i jednostek Armii - twórca uzbrojenia i wszystkiego co znajduje się w Armii aktualnie - dowódca w Operacji "Wperyod" Link do przykładowego rozporzadzenia http://www.aryunforum.czo.pl/topics7/132.htmGG: 47728457 Steam: Kantazo Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
|
|
|
|
|
|
(-) Komandor Kantazo Targaryen-Deithven Prezes Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich Dowódca 1. Floty KFW Arcymag Królewski Kawaler Krzyża Srebrnego Orderu Wojennego Tutti Frutti Militari
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 22, 2013, 11:31:51 » |
|
Wniosek przyjmuję. Przypominam o konieczności złożenia przysięgi wojskowej tutaj.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 29, 2014, 01:40:26 » |
|
1. Imię i nazwisko: Katha Joanna de Vill 2. Wykształcenie i zawód: Wykształcenie rozległe, obecnie brak zawodu, ale jak każda panna mam wielkie ambicje 3. Obywatelstwa innych państw: Po rozwiązaniu AKRDK brak 4. Zagraniczna służba wojskowa: Nie odbywałam służby w obcych armiach, jedynie trenowałam własną, ale kiedyś nazwaliście okręt na moją cześć 5. Kontakt: gg 8696096 ; steam Katha Joanna Zalost
Buziam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 29, 2014, 01:45:37 » |
|
Czy Towarzyszka służyła wcześniej w KSZ?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 29, 2014, 01:47:51 » |
|
Za uzurpatora byłam kapitanem KFW.
|