Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #435 : Września 28, 2014, 02:50:23 » |
|
Katho nie odchodź! Nie rób tego!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #436 : Września 28, 2014, 02:59:45 » |
|
Nie potrafię męczyć się na siłę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #437 : Września 28, 2014, 03:03:07 » |
|
Pewnie i tak wróci, jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #438 : Września 28, 2014, 03:05:31 » |
|
Nie potrafię męczyć się na siłę. A po co się męczyć? Rób to jak ja. Wchodź na forum i rób to co do Ciebie należy.. Poczytaj co się w innych miejscach dzieje i starczy. Po co Wdawać się niepotrzebnie w kłótnie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #439 : Września 28, 2014, 03:12:30 » |
|
Niestety masz rację. Znasz mnie chyba jednak wystarczająco, by wiedzieć, jak łatwo mnie sprowokować... Czas pomiędzy odejściem a kolejnym już powrotem  mogę wykorzystać do pracy nad sobą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #440 : Września 28, 2014, 03:14:20 » |
|
To było do Tobiasza? Czy do mnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #441 : Września 28, 2014, 03:14:43 » |
|
Do Ciebie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #442 : Września 28, 2014, 03:14:56 » |
|
Ja cię Katho nie wyganiam, ale przypominam że to nie ja zacząłem. Głównie jestem zły bo niepotrzebnie mnie oskarżasz o nielojalność i omijanie prawa. Ja po prostu czuję się bezradny jak nie ma połowy rządu i Króla, a potem wpadam na takie głupie pomysły.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #443 : Września 28, 2014, 03:22:15 » |
|
Do Ciebie  No w sumie, a masz jeszcze moją wkładkę do dokumentów?  Ja cię Katho nie wyganiam, ale przypominam że to nie ja zacząłem. Głównie jestem zły bo niepotrzebnie mnie oskarżasz o nielojalność i omijanie prawa. Ja po prostu czuję się bezradny jak nie ma połowy rządu i Króla, a potem wpadam na takie głupie pomysły.
Tobiaszu, jak coś to zajmij się jakąś prowizoryczną fabułą. Ja z chęcią Ci pomogę(Jakbyśmy poprosili Kathę to może by nawet się zgodziła)  . Ja aktualnie pracuję nad opisaniem prądu jednofazowego(czyt. tego z gniazdka) do MK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #444 : Września 28, 2014, 03:29:17 » |
|
Tobiaszu, jak coś to zajmij się jakąś prowizoryczną fabułą. Ja z chęcią Ci pomogę(Jakbyśmy poprosili Kathę to może by nawet się zgodziła) Uśmiech . Ja aktualnie pracuję nad opisaniem prądu jednofazowego(czyt. tego z gniazdka) do MK. Właśnie skończyłem budowę pomnika Mondego na Żuławach. Prowadzę też dwa wątki fabularne (które na tą chwilę stanęły) z mrocznym kapłanem w Jarldomie i moim ślubem z Nataszą Faradobus. Jest też w planach wyprawa odkrywcza na nowy ląd, ale to wam przedstawię wkrótce  Ci bardziej spostrzegawczy może już zauważyli wstęp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #445 : Września 28, 2014, 03:31:31 » |
|
Wystarczy mi powiedzieć co miałbym robić i już idę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #446 : Września 28, 2014, 03:35:26 » |
|
Wystarczy mi powiedzieć co miałbym robić i już idę  Jak będą już wszyscy (czyli koło wtorku) to prawdopodobnie potoczy się dalej wątek ze Stolcową Górą. Możesz nam pomóc w odzyskaniu jej tworząc oddziały narodowców Hirschbergów w Kaltvodce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #447 : Września 28, 2014, 03:36:46 » |
|
Jak ja z nimi dawno nie rozmawiałem! Muszę to nadrobić!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #448 : Września 28, 2014, 03:39:11 » |
|
Właśnie! I przebrać się ponownie za Janosika, bo Kaltvodczycy chyba nie przepadają za stepowymi nazwiskami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #449 : Września 29, 2014, 06:49:47 » |
|
Za Sternika było lepiej. Za Premiera Tysiąclecia też.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|