|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #405 : Września 15, 2014, 04:59:39 » |
|
Organizuje się taki oto spęd: http://forum.trizondal.org/viewtopic.php?f=11&t=6017&sid=65096a09b69aac249cb2b1181fca070aPomimo, że nas nie zaproszono (co jest rzecz jasna haniebne) proponuję wysłać tam kogoś tak, jak to robiliśmy kiedyś, zanim podbiliśmy Austro-Węgry.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #407 : Września 16, 2014, 01:06:42 » |
|
Czy warte to założenia konta? Bo nie mogę zobaczyć.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #408 : Września 16, 2014, 07:45:22 » |
|
Bo wbrew pozorom to mało kto wie o naszym istnieniu. Faktycznie, trzeba się wprosić, ale kulturalnie. Warto wysłać notkę do ich szefa dyplomacji, że zauważyliśmy takową inicjatywę i spytajmy się czy można dołączyć. Na pewno się zgodzą.
To raczej słuszna koncepcja, aczkolwiek wymaga zaangażowania ze strony rządu. Czy warte to założenia konta? Bo nie mogę zobaczyć. Witam! W Królestwie Hasselandu planujemy organizację Szczytu Aktywności Mikronacji w Angemont. Jak zapewne wiecie v-państwa nie są miejscem, gdzie mamy tłumy ludzi chętnych do aktywnego uczestnictwa. Zapewne każdy próbuje działać w tej sprawie jakoś na własną rękę, ale co możemy zrobić sami? Na pewno nie dużo... Dlatego wpadliśmy na pomysł stworzenia takiego szczytu, na którym wszystkie małe mikronacje (poniżej 20 obywateli) wspólnie zastanowią się nad wspólnym działaniem, w myśl zasady: "co dwie głowy to nie jedna". Planowany termin szczytu to 10-15 października. Na początek pragnę się dowiedzieć czy Trizondal liczy mniej niż 20 aktywnych obywateli. Po drugie chciałbym zapytać czy Trizondal byłby chętny do wzięcia udziału w tym szczycie? Jeżeli tak, zapraszamy do Nas jednego delegata, który pomoże nam w organizacji. 
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #409 : Września 16, 2014, 07:48:06 » |
|
Jako Komisarz ds. Dyplomacji, na naszego delegata wysyłam Budzimira. Wiem że się cieszysz.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #410 : Września 16, 2014, 07:58:55 » |
|
Jako Komisarz ds. Dyplomacji, na naszego delegata wysyłam Budzimira. Wiem że się cieszysz.
Biedny ten delegat, że na niego Budzimira nasłałeś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #411 : Września 16, 2014, 08:07:15 » |
|
Biedny ten delegat, że na niego Budzimira nasłałeś. *szeroki uśmiech* Udało ci się 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #413 : Września 16, 2014, 10:35:35 » |
|
Zdaje się, że tu: http://hasseland.eu/Jeżeli się boisz mogę Ci towarzyszyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #414 : Września 17, 2014, 03:42:02 » |
|
Co, jak, gdzie? Kurcze pieczone, przyjmuję zadanie z niekrytym oburzeniem. Gdzie mam pójść? Da ktoś linka.
Stwierdziłem że musisz się w końcu otworzyć (ponownie) na mikroświat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #416 : Września 24, 2014, 09:35:30 » |
|
Jestem ministrem ds. dyplomacji w aż 4 państwach, chciałem się trochę odciążyć, ale dobrze. Wyślę kogoś innego. Moja postać jest zbyt kontrowersyjna, abym sam się pojawił w Hassellandzie. Ktoś chętny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #417 : Września 25, 2014, 02:50:27 » |
|
Mogę oczywiście przybyć, chociaż też jestem osobą kontrowersyjną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Griszka Otriepiew
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #418 : Września 25, 2014, 07:58:48 » |
|
Ja bardzo chętnie się tym zajmę! Potrzeba mi jakiegoś konkretnego zajęcia, mimo iż jeszcze nie odnowiłem obywatelstwa.
|
|
|
|
|
|
Profesor freonologii i licencjonowany operator walca drogowego
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #419 : Września 25, 2014, 08:13:43 » |
|
Doskonale! Zatem Griszko wyruszaj natychmiast do Hassellandu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|