|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #257 : Lipca 23, 2013, 09:08:36 » |
|
Ja bym bardzo prosił o spotkanie na szczytach władzy (  ) - osoba odpowiedzialna za dyplomację w ZSKHiW oraz Prezydent Trizondalu. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #259 : Lipca 25, 2013, 05:16:38 » |
|
Widziałem, że Komisariat poczynił pewne starania w Rotrii... Brytania nadal nie odpowiada, podobnie jak opustoszały od kilku dni Kongres.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Rudolf von Fissens
Mistrz Toalety
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #261 : Lipca 25, 2013, 05:57:48 » |
|
Spodziewam się wizyty legata patriarszego. Musimy coś dla niego przygotować i ogarnąć ostatni syf z toaletowym trollem na czele.
Toż to obelga!
|
|
|
|
|
|
Jeśli ktoś chce audiencje u Mistrza Toalety proszę na pw.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #263 : Lipca 25, 2013, 08:14:34 » |
|
A kim jest ten legat?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #265 : Lipca 25, 2013, 10:19:27 » |
|
Spodziewam się wizyty legata patriarszego. Musimy coś dla niego przygotować i ogarnąć ostatni syf z toaletowym trollem na czele.
Oby nie w sobotę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #267 : Lipca 27, 2013, 05:31:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #268 : Lipca 28, 2013, 11:48:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #269 : Lipca 30, 2013, 11:09:22 » |
|
Mam nadzieję, że jak najszybciej uda się ratyfikować traktat i (co ważniejsze) wprowadzić jego zapisy w życie. Tymczasem z dumą informuję, że przepanowałem kolejnego księcia Sarmacji. Ciekawe kogo teraz wybiorą...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|