Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Października 26, 2012, 02:54:19 » |
|
Do siedziby ASPR przyjechała milicja. Podejrzewamy, że członkowie partii wspierają aralskich separatystów czym dopuścili się zdrady stanu. Członkowie partii (z wyłączeniem tow. Gieorgija) zostali aresztowani i zabrani na najbliższy komisariat, gdzie zostaną przesłuchani.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 28, 2012, 06:15:36 » |
|
Jestem przeciwko zajmowaniu siedzib legalnie działającej partii. Co innego nielegalny AFM czy inne bojówki. Apeluję o wypuszczenie aresztowanych. Nie wiadomo czy są oni za działaniami przeciwko ZSKHiW. Wszak nie każdy pisowiec wierzy w zamach.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 28, 2012, 06:21:40 » |
|
Ale jeszcze ich nie przesłuchaliśmy. Poza tym siedzą na komisariacie w dobrych warunkach i niczego im nie brakuje: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Października 28, 2012, 06:29:11 » |
|
Myślę, że nie będzie to argument pomocny przy ewentualnych negocjacjach. Wobec tego proszę o zapewnienie tym ludziom jak najlepszych warunków. Mam nadzieję, że aresztowano tylko tych rzeczywiście podejrzanych.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Gieorgij
Moderator
Aktywista

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 02, 2012, 12:20:00 » |
|
Właśnie chcę powiedzieć że przegieliście towarzysze... Jestem oburzony takim postępowaniem. Nie macie prawa aresztować żadnego członka partii bez podstawy prawnej. Nie ma czegoś takiego jak przesłuchanie.... Chcieliście pokoju, a próbujecie wojować. Chcieliście spokoju, a sami wprowadzacie zamęt.... Szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
Moderator
Aktywista

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 02, 2012, 01:05:00 » |
|
Z całym szacunkiem towarzyszu jednak za nikogo poręczał nie będę. NIe ze względu na to że nie jestem pewny, a ze względu na to iż nie jest to mój obowiązek i to nie ja powinienem coś zmienić tylko WY. Liczę na szybkie i pozytywne załatwienie sprawy... NIe chcę się przeliczyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 02, 2012, 03:32:03 » |
|
Ok. Przesłuchalismy zatrzymanych i stwierdziliśmy, że nie są jednak zamieszani w sprawę. Zostali już wypuszczeni na wolność.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
Moderator
Aktywista

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopada 02, 2012, 04:50:37 » |
|
Następnym razem bez nakazu sądowego wypierpapier od ASPR i wszystkich instytucji z nią związanych. Dziękuje:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopada 02, 2012, 06:25:01 » |
|
Patriotyczna Unia Sukcesu "Swoboda" łączy się w bólu z zatrzymanymi.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 02, 2012, 06:27:28 » |
|
Ale oni już nie są zatrzymani tylko wypuszczeni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
Moderator
Aktywista

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopada 02, 2012, 09:35:40 » |
|
Istnieje. Jest inaczej nazywany dyplomacją lub też zależnością.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopada 02, 2012, 10:32:36 » |
|
Ale oni już nie są zatrzymani tylko wypuszczeni.
Tytuł "zatrzymanego" przysługuje całe życie.  Chyba, że w ZSKHiW jest inaczej niż w Polsce. 
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|