Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maja 22, 2013, 10:22:09 » |
|
No faktycznie, straszny tu bajzel. Takie wyrwane z kontekstu wiadomości.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwca 01, 2013, 07:00:59 » |
|
Dziś dowiedziałem się, że nie jestem legalny. Z tej okazji podsyłam Oskarżonemu prezent: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=764.msg5491#msg5491
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwca 03, 2013, 11:43:00 » |
|
Widzicie jaki jestem szanowany? Pansy tylko do mnie zwraca się per pan.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwca 03, 2013, 03:15:33 » |
|
Pan to taki bożek-lekarz ze starożytnej Surmenii, a lekarze to jak wiadomo zło.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwca 05, 2013, 02:43:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwca 05, 2013, 07:26:16 » |
|
Co innego dorysować komuś loczki na zdjęciu, a co innego nazwać kogoś lizusem, wypowiadać się drwiąco o całym parlamencie i mówić, że komuś brakuje klepek (w głowie). Poza tym, Monde nie dostał grzywny za obrażanie posłów, tylko za przeszkadzanie w głosowaniu, więc nie rozumiem po co ta dyskusja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwca 06, 2013, 12:09:00 » |
|
No właśnie po co? Zetnijcie mi głowę, spalcie na stosie, przywiążcie do pala męczarni, jakie tam jeszcze są sposoby, Budzimir podpowiedz to ty masz/miałeś kathownię!
A Ty Laszku jak zwykle jeszcze przed wyrokiem wydałeś własny. Właśnie dlatego jesteś niewiarygodnym świadkiem, bo zamiast podawać suche fakty dodajesz swoje 3grosze.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwca 06, 2013, 01:54:58 » |
|
Kathownię to akurat miała de Vill. Stare dzieje.
Ty też wydałeś własny, uniewinniający. Jesteś równie subiektywny. Odgórnie ustalony profil świadka przypomina mi stalinizm jakiś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwca 06, 2013, 04:27:25 » |
|
Mogę wrócić do tradycji <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwca 06, 2013, 06:52:07 » |
|
Mógłbym wytłumaczyć, że nie wydałem wyroku, że to że nie zapłaciłeś grzywny to fakt, że wyrok to byłby jakbym stwierdził, że zasługujesz na rok więzienia, ale po co? Ty i tak za dwa dni, ignorując wcześniejsze argumenty oponentów, powiesz że wydałem wyrok jeszcze przed rozprawą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwca 07, 2013, 10:42:42 » |
|
Wiesz co Anna Maria Wesołowska (jak nie oglądasz to obejrzyj koniecznie!) w takich chwilach mówi: "Sąd jest od wydawania wyroku, a nie świadek".
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwca 07, 2013, 02:44:17 » |
|
Hmmm, wiesz że swoim postem potwierdziłeś moje słowa? Ja napisałem, że nie ma sensu tłumaczyć ci, że nie wydałem wyroku, bo i tak nie zrozumiesz i za chwilę znowu powiesz, że wydałem wyrok, a ty kilkanaście godzin później znowu napisałeś, że nie powinienem wydawać wyroków jako świadek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwca 08, 2013, 12:24:20 » |
|
Proszę więc Wysoki Sąd o możliwe jak najmniejsze złagodzenie wyroku. Dziękuję.
Na pewno o to Ci chodziło? O jak najmniejsze złagodzenie kary?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwca 08, 2013, 12:45:19 » |
|
Tak oskarżyciel jak i świadkowie jednogłośnie uważali, że jestem winny. Oskarżyciel uważał oskarżonego za winnego, no niebywałe! 14 września 2012 oskarżyciel jakoś zapomniał o prawie, gdy razem ze swoimi siepaczami wtargnął do mojego lokalu w Araknie. Tego samego dnia żołnierz PMOBu dokonuje ataku terrorystycznego w siedzibie ASPRu. Chciałeś zniszczyć struktury armii ZSKHiW kasując wszelkie humorystyczne elementy i sam PMOB, trzeba było Cię powstrzymać. Jaki atak terrorystyczny, proszę o posta. 6sierpnia 2012 oskarżyciel zamieścił zdjęcie krawaciarzy, za co nie został ukarany. Nie wspomnę już o niedawnej okupacji Aralii, która też była sprawką oskarżyciela, tak jak istnienie Joksymila, którego co prawda nie "stworzył" ale jako administrator mógł usunąć, a nie usunął. Fakt, krawaciarze byli, ale na wielu grafikach się zdarzają, wtedy jeszcze nie było kodeksu karnego. Okupacja Aralii była działaniem całego rządu ZSKHiW w związku z (o dziwo) olewaniem przez nią centralnego prawa. Joksymil to postać fabularna, wszyscy się tego domyślili, całe działania były zabawą w której sam uczestniczyłeś, a teraz zgrywasz prawiczka. Debata tematyczna o priorytetach ludzi pracy w działaniach na rzecz rewolucji była tak ważna, że trwała od19kwietnia do 8maja. Natomiast bardzo ważna debata ws określeniu kompetencji Narodowego Komisariatu Dyplomacji trwała od 4 do 13sierpnia. Skoro w/w debaty chociaż na błahe tematy trwały tak długo, dlaczego debata o mutantach trwała 24godziny? Gdzie się Archibokassie tak śpieszyło? To o ważnych sprawach dyskutujemy długo czy o błahych? Debata o priorytetach i przyszłości ZSKHiW to błahy temat? Kompetencje naszych dyplomatów to błahy temat? Modyfikacja humorystycznej ustawy o mutantach to temat kluczowy? Ciekawy system wartości. Zadałem proste, rzeczowe pytanie. Jak to Laszk mawia ośmieszyłeś się brakiem wiedzy na poziomie pierwszej klasy gimnazjum, a teraz jeszcze musisz o tym wszystkim przypominać. Po co?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2013, 12:47:43 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Września 01, 2013, 08:40:31 » |
|
Co za skandaliczny wyrok, ale nie będę się odwoływał. Skąd będzie wiadomo, że Monde przeczytał 2. część? Może wyślijmy go na egzamin na UH?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|