|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 18, 2012, 04:24:15 » |
|
Przyjmuję.
Czy oskarżenie będzie reprezentowane przez osobę trzecią czy też stawi się osobiście? Jako termin rozpoczęcia proponuję dzień 21.09.2012 r.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 18, 2012, 08:07:26 » |
|
Usuwanie kolejnych postów i płytka zemsta to kiepskie rozwiązanie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 19, 2012, 05:38:40 » |
|
Osobiście stawię się na rozprawię i będę reprezentował osobę mą.... Mogę coś powiedzieć? Ja pier***e Dziękuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 19, 2012, 10:22:45 » |
|
No co Ty Gieorgij! Będziesz się zniżał do poziomu pseudosądownictwa? Olej to i tak zrobią to, co będą chcieli. Przecież oni zawsze robią to, co chcą.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 19, 2012, 02:22:41 » |
|
Dobrze. Tak więc jak rozumiem strony nie planują zawrzeć ugody. Czy pasuje Towarzyszom data 21 września?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 19, 2012, 06:11:12 » |
|
Uznaję iż ta data stanowczo mi nie odpowiada ze względu na zły układ gwiazd na niebie co wróży mi przeczyszczenie żołądkowe. Może jakaś ładniejsza data?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #10 : Września 19, 2012, 06:39:09 » |
|
Wyluzujcie towarzyszu:) Proponuje 5 października.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Września 19, 2012, 07:10:11 » |
|
Wtedy potrwałoby to dwa dni bo 7 wyjeżdżam wraz z naukowcami i żołnierzami MSŚ na stepy. Wszyscy wiemy, że każdy chce ten proces przedłużyć. 14 pasuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 19, 2012, 09:22:50 » |
|
14.... [zastanawia się co chwila przeglądając mapy i robiąc obliczenia] 14 nie dobry. Wtedy Eris będzie znajdować się w polu Zdechłego Gluta. A to nie dobry czas na rozsądzanie. 16 będzie dobry. [Jeszcze raz przegląda zapiski] tak 16...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Września 19, 2012, 09:44:41 » |
|
Na 16 przed Domem Trybunałów Stowarzyszenie Emerytowanych Oficerów Służby Bezpieczeństwa i Milicji Partyjnej ma zorganizować pikietę. W tym samym miejscu i w tym samym czasie planowany jest wiec Związku Byłych Działaczy Opozycji, Hodowców Malin i Zarządców Ogródków Działkowych. Myślę jednak ,że jakoś się przebijecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 20, 2012, 05:41:48 » |
|
O a nie mówiłem, że świetny dzień? I maliny będą to sobie pojemy na sali sądowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|