|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #15 : Września 17, 2012, 09:59:43 » |
|
Niestety nie wyłącznie. Pod przykrywką armii atakujecie postać Towarzysza Erica. Inną sprawą byłoby gdyby inaczej towarzysze do tego podeszli i okazali szacunek osobie uznając prawo domniemania niewinności. Towarzysze samosąd urządziliście. Jeśli tak ma wyglądać kraj to ja dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Września 18, 2012, 04:03:35 » |
|
Pozwolę sobie zauważyć iż jest to jawna dyskryminacja, a także brak poszanowania dla Towarzysza Erica. Jest to tym samym cios wymierzony w policzek Aralii i jej obywateli bowiem Towarzysz jest symbolem naszego kraju. Aralia jak zwykle nadwrażliwa. Skoro jest Waszym symbolem to dajcie go sobie na flagę. (A myślałem, że to ja tworzę kult jednostki).
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Września 21, 2012, 12:32:53 » |
|
Nie uważacie, że należy rozwiązać komitet? Na placu zostało już tylko kilku nieświadomych zwycięstwa Obrońców Wiedźminów oraz przedstawiciel Ruchu Ochrony Myśli Mistrza Budzimira V. Wy i milicjanci już wystarczająco ufajdaliście mi dom.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #20 : Września 21, 2012, 03:02:43 » |
|
Mistrz Budzimir knuł to już od dawna.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Września 21, 2012, 05:07:34 » |
|
Mistrz Budzimir coś bardzo lubi zamykać ludzi w ciasnych miejscach takich jak pralki lub beczki. Nie można pozwolić na podział ZSKHiW. Weerland nie ogłosi niepodległości, ani nie stanie się autonomią, ani w ogóle nie zmieni statusu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #23 : Września 21, 2012, 05:20:11 » |
|
Mistrz Budzimir coś bardzo lubi zamykać ludzi w ciasnych miejscach takich jak pralki lub beczki.
UWIELBIAM! Nie można pozwolić na podział ZSKHiW. Weerland nie ogłosi niepodległości, ani nie stanie się autonomią, ani w ogóle nie zmieni statusu.
Nie taka była nasza umowa! Weerland jest autonomią odkąd doprowadziłem do federacji tak w ogóle. Każda gubernia ma autonomię.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Września 21, 2012, 08:19:08 » |
|
rozbija beczkę od środka
Tak więc zastanówmy się jakie jeszcze mają pomysły. Ejno! Przecież ja mogę odwołać dowódców! A poza tym to nie tylko dom publiczny ale też miejsce prywatne!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 21, 2012, 08:24:55 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Września 21, 2012, 09:38:53 » |
|
słychać głos
taki sam będziesz, mówił! Żadnych zagrożeń, mówił! Takie zarobki, mówił! Operację plastyczną sobie zrobiłem i co? Chamstwo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #27 : Września 21, 2012, 09:41:59 » |
|
Oj, ten Mistrz Budzimir to zawsze coś zawali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Września 22, 2012, 08:20:38 » |
|
Do sali wbiega kilku żołnierzy Hirschberskiego Młodzieżowego Szwadronu Śmierci. Otaczają żołnierzy PMOB. Najstarszy, wyglądający na dowódcę otwiera pralkę, z której wytacza się człowiek będący domniemanym królem. Członek szwadronów podchodzi do członków ŚMKO:To więc tego. Ja jestem eeee no ten no kapitan Kolejka i eeee no tego mam Was stąd wygonić. Ty nooo młody, eee (jak on miał na imię) no Ty co premierem jesteś: rząd przywróć. No wynosić się! Posprzątać tu trza!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|