|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #31 : Września 04, 2012, 07:15:49 » |
|
5000 tysięcy kary.... Tylko dla kogo miała by ta kara pójść?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Września 04, 2012, 07:17:20 » |
|
Nie mam nic przeciwko kulturze ludowej i zwyczajom weerlandzkim. W praktyce wolałbym jednak grzywnę stosowną do posiadanego majątku. Może być to odszkodowanie dla tow. Gieorgija.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Września 04, 2012, 07:41:35 » |
|
Wtedy już nie będzie nikt Weerlandczyków chronił przed ekscesami Twoich PMOB-istów. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #36 : Września 04, 2012, 09:02:27 » |
|
5000 tysięcy kary....
5 milionów do zapłaty przez adminów chce Towarzysz Gieorgij? Ładnie, ładnie... Jak to dobrze nie musieć tego płacić 
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #37 : Września 05, 2012, 02:21:11 » |
|
Ja bym żądał więcej. To chamstwo, że tak mało.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Września 05, 2012, 03:38:53 » |
|
Zazwyczaj wysokość grzywny ustala się biorąc pod uwagę szkodliwość społeczną czynu oraz majątek osoby, która karę ma zapłacić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #40 : Września 05, 2012, 08:45:14 » |
|
Ja zachowałem swój jako dowód w tej sprawie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #42 : Września 06, 2012, 02:30:52 » |
|
A skąd ten wniosek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Września 06, 2012, 05:11:29 » |
|
A wracając do meritum: czy Towarzysz Gieorgij przystaje by sąd wymierzył administracji pod osobą mnie i Budzimira karę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|