|
Gieorgij
|
 |
« : Sierpnia 31, 2012, 03:10:51 » |
|
Oskarżam administrację forum o bezprawną zmianę mojego avataru, który jest częścią mojego wizerunku i symbolem rozpoznawczym, na uwłaczający ze względu na skojarzenia z nim związane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 31, 2012, 03:34:17 » |
|
Mimo wszystko jestem zniesmaczony widząc mordę towarzysza w moim avatarze. Dziadek w avatarze towarzysza wydaje się być o wiele ciekawszym gościem;) więc twardo dalej trzymam się swojej wersji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 31, 2012, 04:11:16 » |
|
Ja dostałem zapijaczonego i śmierdzącego króla i Roberta w dodatku ale przyjmuję pod warunkiem, że wskaże Towarzysz nazwisko podejrzanego.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 31, 2012, 04:27:18 » |
|
Mi też zmienili, Towarzysz nie jest w tym sam! Nie znam się (jeszcze) na Pieśni Lodu i Ognia, lecz sprawdziłem i dostałem Eddarda Starka - sprawiedliwy gość z honorem, lecz aż do przesady. Wnoszę po tym , co tu piszą Towarzysze, że możliwe iż dokonał tego jakiś fan Pieśni Lodu i Ognia, skoro wszystko tak tematycznie (łącznie z jedną z aktualności) ułożono.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 31, 2012, 04:34:10 » |
|
To Budzmir zrobił. Nie wiem czemu ma możliwość edytowania profili i postów innych użytkowników. Rozumię usuwanie profili, to niezbędne do walki z botami. Ale czemu może komuś edytować posty albo profil? Proszę o odebranie mu tych możliwości.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpnia 31, 2012, 04:58:56 » |
|
W razie procesu przesłuchamy Towarzysza jako świadka. A w administracji dawno nie grzebałem. Musiałbym sprawdzić czy istniej możliwość odebrania owych przywilejów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 31, 2012, 05:38:16 » |
|
Wszystko wyjaśni proces. Z ust oskarżenia nie padły żadne nazwiska.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 31, 2012, 06:18:34 » |
|
A mi nie zmieniło:| Ale od razu mówię, że to nie ja. Ja nawet nie mam uprawnień:>
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 31, 2012, 07:06:05 » |
|
Mistrz Budzmir dał sobie kiedyś na avatar podobnie wyglądającego, włochatego drwala. To napewno jego sprawka.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #11 : Września 01, 2012, 11:58:49 » |
|
Ludu.... co za jakaś paranoja biurokratyczna... Nie wiem kto w ciągu ostatnich 24 godzin posiadał uprawnienia administracyjne.Wystarczy minuta żeby je nadać lub odebrać... Nie mniej jednak jedynymi znanymi mi administratorami są Budzimir i Król... Tak więc ustalcie to między sobą który to zrobił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 01, 2012, 06:13:09 » |
|
To będzie jakiś proces?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Września 01, 2012, 06:27:24 » |
|
Wydawało mi się, że proces powinien wszystko wyjaśnić. Tak czy inaczej prawa do takich zmian posiadają admini (ja i Budzimir) oraz Globalny czyli Septimus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 01, 2012, 09:13:00 » |
|
Chciałbym tutaj nieco sprostować Króla. Może wydawać się to dziwne, lecz mimo nazwy (Globalny Moderator) nie posiadam odpowiednich uprawnień dotyczących ingerencji w profil, o które tutaj Towarzyszowi Gieorgijowi chodzi. Zmieniać avatary czy podpisy może tylko Król jako admin i Budzimir jako Wielki Elektronik.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|