|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #45 : Września 09, 2012, 08:54:29 » |
|
Co do moich 5000 tysięcy... Chciałem napisać 5000 loli i tak dziwnie wyszło. Miało wyjść niedowierzanie tak niskiej kwocie  w końcu nie ja ustalam wysokość kar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Września 09, 2012, 05:02:03 » |
|
Tym razem przemawiam jako reprezentant administracji: czy Towarzysz byłby gotów zawrzeć ugodę, na mocy której każdy z administratorów wypłaciłby odszkodowanie stosowne do jego zarobków.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #48 : Września 09, 2012, 05:06:52 » |
|
Dużo zarabiasz przecież.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #50 : Września 09, 2012, 09:20:29 » |
|
Ugoda taka jest dla mnie nie satysfakcjonująca. Chciałbym by każdy z administratorów odpracował 7 godzin publicznych robót przy sprzątaniu chramów kultu Kurdupla plus datek na dowolną aralską organizację charytawywną zarządzaną przez Erica;) żarcik. Organizacja może być aralska dowolna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #52 : Września 09, 2012, 09:34:09 » |
|
A co to jest Kultu Kurdupla?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #53 : Września 11, 2012, 05:13:49 » |
|
Czy towarzysz się przypadkiem nie zapomina? Ja mam płacić? Za swoją zniewagę? Toż to hańba, zdrada, Smoleńsk i Targowica, z czego Smoleńsk najważniejszy....
Zejdziecie sobie do tych podziemi i w podziemiach czyścić będziecie towarzyszu;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #54 : Września 11, 2012, 11:37:16 » |
|
chciałem tylko dodać, że na konto FBR nie wpłynęła jeszcze żadna wpłata, od żadnego z oskarżonych. Może wpłacili gdzieś indziej.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #56 : Września 11, 2012, 03:21:30 » |
|
chciałem tylko dodać, że na konto FBR nie wpłynęła jeszcze żadna wpłata, od żadnego z oskarżonych. Może wpłacili gdzieś indziej.
Przecież nie spisano umowy ugodowej. Mogę przystać na warunki Towarzysza Gieorgija. Do roboty kogoś wynajmę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #58 : Października 03, 2012, 06:52:53 » |
|
Czy kiedyś do cholery skończymy ten proces?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|