Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« : Sierpnia 30, 2012, 11:25:40 » |
|
Siedzę sobie i wymyśliłem taki wątek. Lubię orzechy, bo smaczne są i zdrowe. Moim wyborem są PISTACJE. Oczywiście tylko te świeże, bo czasem w marketach jakieś pierwszego Budzimira pamiętające. One są pyszne, o dziwo mimo solenia raczej słodkie, mogę je żreć całymi dniami. Kto ich nie lubi ten stary monitor.  AMAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMMAAM
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2012, 11:38:23 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 31, 2012, 09:55:07 » |
|
Hańba! Zdrada! Spisek! Tylko ZIEMNE! I to mocno solone!  mniamamamamam Acz pistacje też lubię.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 31, 2012, 10:59:47 » |
|
a ja najbardziej lubię, te nie wymienione na liście- nerkowce mmmm!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 10, 2012, 09:18:04 » |
|
Jakoś tak mało obywateli zagłosowało.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 11, 2012, 03:28:24 » |
|
Mówimy o orzechach a nie sucharach. Co ważniejsze ziemne wygrywają.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 11, 2012, 04:02:15 » |
|
Ja myślę, że w naszych sklepach powinny być tylko ziemne. Inne powinniśmy uznać za trujące i w ogóle zakazać. Przynajmneij się dilerka rozwinie i będzie śmiesznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Września 17, 2012, 06:34:08 » |
|
Zaraz po rewolucji to były czasy. Trudno było o narkotyki to się wkładało szyszki pod język. Laszk z Septimusem to nawet mydło wciągali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|