Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #180 : Sierpnia 10, 2014, 08:29:32 » |
|
Przez najbliższy tydzień będę mniej aktywna z powodu odwiedzin mojej rodziny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #181 : Sierpnia 20, 2014, 03:22:17 » |
|
Ktoś wie gdzie jest Budzimir?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #182 : Sierpnia 20, 2014, 03:26:32 » |
|
W Rumunii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #183 : Sierpnia 20, 2014, 03:27:44 » |
|
Dobrze że nie w Mołdawii.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #184 : Sierpnia 20, 2014, 03:30:25 » |
|
Nie wierzysz mi? Mi nie wierzysz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #185 : Sierpnia 20, 2014, 03:32:34 » |
|
Nie no sory.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #186 : Sierpnia 20, 2014, 04:43:29 » |
|
Kiedy wyjeżdżałem do Rosji to wszyscy mi wierzyli.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #187 : Sierpnia 20, 2014, 04:48:45 » |
|
To Rosja wyjeżdżała do ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #188 : Sierpnia 20, 2014, 04:53:03 » |
|
Kiedy wyjeżdżałem do Rosji to wszyscy mi wierzyli. Za to u mnie nie wierzyli, że wróciłem. W sumie sam nie wiem czemu wracałem. Rozumne rządy i stabilny ustój społeczny, połączony z posadą w KGB były mi całkiem na rękę.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #189 : Sierpnia 20, 2014, 05:00:38 » |
|
KGB to masz na Białorusi. W Rosji jest FSB.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #190 : Sierpnia 20, 2014, 05:12:47 » |
|
Oczywiście, że jest KGB. I NKWD. I wszystko. Najbardziej dumny jestem z mojego paszportu, który był dwukrotnie przesłuchiwany.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #191 : Sierpnia 20, 2014, 05:26:22 » |
|
Pamiętaj o tym że Lenin jest wiecznie żywy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #192 : Sierpnia 20, 2014, 06:43:55 » |
|
Czy ktoś w to wątpi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #193 : Sierpnia 23, 2014, 09:29:35 » |
|
Tak jak mówi Ametyst, w Rosji jest wszystko. A ja mówię oczywiście o tym słusznym radzieckim KGB... znaczy się... jeszcze słuszniejszym od obecnego białoruskiego.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #194 : Września 03, 2014, 02:53:30 » |
|
Ogłaszam absencję od piątku do niedzieli, ewentualnie do poniedziałki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|