Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #165 : Czerwca 19, 2014, 09:45:42 » |
|
Mundial jest akurat zrozumiały, ze względu na, jakby to powiedzieć... ,,kulturowe" związki z Brazylią, natomiast dwa kolejne będę organizowane w krajach, których zadupiami nazwać nie można tj. w Katarze i ZSRR.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #167 : Czerwca 20, 2014, 08:39:18 » |
|
Skandal, hańba i nietolerancja. A co do Brazylii, to jako człowiek inteligjentny powinieneś domyślić się KTO za tym wszystkim stoi.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #168 : Lipca 02, 2014, 07:55:11 » |
|
Chciałbym powiedzieć, że mnie nie będzie z przyczyn technicznych. Zepsuty komputer i słabo działający telefon.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #169 : Lipca 03, 2014, 10:27:57 » |
|
Może mnie nie być przez łikęd. Sprawujcie się dzielnie i nie róbcie głupot.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #170 : Lipca 04, 2014, 07:07:42 » |
|
Ciekawe czy w ogóle ktoś będzie coś pisać. No nic, trzeba się postarać.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #171 : Lipca 04, 2014, 07:52:51 » |
|
Ciekawe czy w ogóle ktoś będzie coś pisać. No nic, trzeba się postarać.
Ja tam nie mam wyjścia. Muszę dokończyć rozpoczętą akcję w Bździszewie, więc na mnie raczej można liczyć.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #172 : Sierpnia 01, 2014, 09:48:26 » |
|
Zgodnie z uprzedzeniami wybywam od jutra na dwa tygodnie. Postaram się złapać jakieś internety.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #173 : Sierpnia 01, 2014, 07:47:37 » |
|
Ojej, a już przez chwilę myślałem, że w tym miesiącu odżyjemy...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #175 : Sierpnia 03, 2014, 10:59:30 » |
|
Jadę na koncert, nie będzie mnie max 3 dni.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #177 : Sierpnia 03, 2014, 11:04:54 » |
|
Nie udawaj, pewnie pierwszą rzeczą jaką zrobicie będzie impreza. 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #179 : Sierpnia 04, 2014, 08:03:16 » |
|
Toć to tradycyjny bździszewski taniec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|