|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #150 : Maja 22, 2014, 09:47:35 » |
|
Mnie nie będzie w sobotę, będę niszczył wrogów ojczyzny na zajętych przez siebie obszarach.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #151 : Maja 23, 2014, 09:11:00 » |
|
Mnie także nie będzie w sobotę.Będę zwalczał plagę innowierców komarów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #153 : Czerwca 02, 2014, 09:17:15 » |
|
To ja wróciłem.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #154 : Czerwca 02, 2014, 10:32:00 » |
|
Mnie nie będzie w sobotę, będę niszczył wrogów ojczyzny na zajętych przez siebie obszarach.
Mnie także nie będzie w sobotę.Będę zwalczał plagę innowierców komarów.
mnie też nie było, ciekawe kto był?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #155 : Czerwca 02, 2014, 11:50:48 » |
|
W zastanej sytuacji mógłby ktoś streścić to, co jest warte uwagi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #156 : Czerwca 02, 2014, 06:02:52 » |
|
W Bździszewie wybuchły zamieszki, a gmina Scheissenheim ogłosiła niepodległość, jako Weer-Hirschbergia.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2014, 06:07:41 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #157 : Czerwca 11, 2014, 06:24:34 » |
|
Jestem trochę nieobecny ciałem, ale jak najbardziej obecny duchem. Postaram się być częściej, jednak mam zawrót głowy, bo kończy się zaraz rok szkolny i trzeba mi popoprawiać co się da. Sytuacja powinna się ustabilizować po wtorku.
|
|
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #158 : Czerwca 14, 2014, 08:21:32 » |
|
Miałem chwilowy zastój spowodowany postępującą realiozą. Znów powróciłem do zdrowia.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #159 : Czerwca 17, 2014, 06:34:31 » |
|
Przypuszczalnie dziś/jutro będę miał już tony wolnego czasu... Oby tak było w praktyce.
|
|
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #160 : Czerwca 17, 2014, 03:50:28 » |
|
Ja dzisiaj i jutro lekko zajęty będę, a później będę wolny jak ptak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #161 : Czerwca 18, 2014, 10:58:23 » |
|
Derikora nie będzie przez czas nieokreślony, bowiem został zamknięty w izolatce, dopóki nie złoży przysięgi prawdziwemu królowi. Nie martwcie się, pilnuje go Żan Pier, zatem nic mu nie grozi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #162 : Czerwca 19, 2014, 01:37:14 » |
|
Mnie wczoraj nie było.. tak jakoś ... nie wiem czemu. Nawet zapomniałem o obradach Gouvernementregierung w Marzdorf. Dzisiaj spróbuję to naprawić. Zwłaszcza, że mecz Japonia-Grecja jest dopiero o 24.00. Mam więc trochę czasu.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #163 : Czerwca 19, 2014, 01:41:36 » |
|
Czy tylko ja jestem przeciwny organizowaniu tych wszystkich imprez na jakiś zaprzeproszeniem zadupiach, których w dodatku na to nie stać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #164 : Czerwca 19, 2014, 02:38:57 » |
|
Ta Brazylia to w ogóle ciekawa sprawa - za 2 lata organizuje letnią olimpiadę. I jak tu nie wierzyć w spisek?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|