|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #120 : Listopada 17, 2013, 10:36:02 » |
|
Całe szczęście, że ja mam obecnie mniej intensywny okres. Mam nadzieję, że się to nie zmieni do końca miesiąca.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #121 : Listopada 26, 2013, 10:25:59 » |
|
Nawał roboty, do aktywności wrócę w weekend.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #122 : Listopada 26, 2013, 10:39:18 » |
|
U mnie podobnie, stąd ograniczam nieco aktywność. Wyjeżdżam na okres od 1 do 6 grudzienia.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #123 : Grudnia 03, 2013, 03:38:13 » |
|
Nie było mnie ale już jestem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #124 : Grudnia 07, 2013, 02:27:37 » |
|
Może ktoś nie zauważył, ale przez ostatni tydzień mnie nie było. Coś specjalnego się wydarzyło?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #125 : Grudnia 07, 2013, 02:34:23 » |
|
Problem w tym, że nie. Nie tylko ty zniknąłeś.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #126 : Grudnia 07, 2013, 02:53:45 » |
|
Też przeraża mnie zniknięcie awatara Ericka Monde. Czy to nie o to chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #127 : Grudnia 07, 2013, 05:16:22 » |
|
A ziemi by Towarzysz Król nie chciał? Bo jedna czeka na sprzedaż:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #128 : Grudnia 12, 2013, 04:52:16 » |
|
Nie będzie mnie przez łikę, postaram się złapać wajfaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #129 : Grudnia 12, 2013, 09:11:08 » |
|
A kogo nie będzie przez święta? Zapewne Króla? I kogoś jeszcze?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #130 : Grudnia 15, 2013, 01:09:37 » |
|
Wczoraj jakoś o tej porze mój komputer zrobił Blue Screena i tyle go widziałam, wrócę do aktywności, gdy on wróci z naprawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #131 : Grudnia 15, 2013, 04:41:44 » |
|
To ciekawe, dużo osób (Katha, Ciecierad, Ramon, Erick) zniknęło po 9 lub 10 grudnia. Przedtem pisali dużo postów, a później zniknęli. No cóż, miejmy nadzieję, że szybko wrócą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #132 : Grudnia 16, 2013, 01:32:16 » |
|
Co do świąt to ja wyjeżdżam jakoś w piątek i wracam w drugi dzień świąt. Postaram się załatwić w tym czasie sprawy związane z Ewangeliarzem Liuthara i mieć więcej cajtu w drugim okresie ferii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #133 : Grudnia 17, 2013, 01:46:43 » |
|
To ciekawe, dużo osób (Katha, Ciecierad, Ramon, Erick) zniknęło po 9 lub 10 grudnia. Przedtem pisali dużo postów, a później zniknęli. No cóż, miejmy nadzieję, że szybko wrócą.
A bo byłem zarobiony, mnie nie będzie 25-26grudnia
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #134 : Grudnia 17, 2013, 09:34:32 » |
|
Szkoda. Przynajmniej Arek wróci przed nowym rokiem. Może jednak dobijemy w tym miesiącu do 1000 postów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|