|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 08, 2012, 06:29:02 » |
|
To przypadek, ale mnie nie będzie na forum do tego samego dnia włącznie. A zatem bywajcie!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 08, 2012, 08:57:31 » |
|
Dziwna sprawa.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 09, 2012, 10:14:48 » |
|
To wybór rządu się odwlecze- ładnie...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 10, 2012, 11:28:14 » |
|
Wróciłem! I'm hoooome!! Kto się stęsknił??
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 10, 2012, 04:03:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 11, 2012, 08:25:10 » |
|
Muszę skontrolować jednostki pograniczne z batalionu "Real". Nie jest to moja wina a tych co układają mi plany wizyt na miejscu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Września 26, 2012, 02:38:54 » |
|
W najbliższych dniach moja aktywność może osłabnąć z powodu choroby mojego komputera. Na szczęście po konsultacjach z moim informatykiem dowiedziałem się, że nie jest to tak poważne jak sądziłem jeszcze dziś rano i w poniedziałek lub wtorek sprawa powinna zostać załatwiona.
W ten łikęd i tak miałem odbyć tradycyjną kontrolę kraju. W ciągu pozostałych jednego czy dwóch dni będę pisać kilka wiadomości po prostu z komputera poza domem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 26, 2012, 03:04:39 » |
|
Mój komputer to fascynujące urządzenie. Dotychczas zostało w nim zmienione wszystko oprócz obudowy jednostki centralnej i monitora (i systemu bodajże).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 27, 2012, 07:33:49 » |
|
A płytę główną zmieniałeś? Pewnie nie. Czyli, że nowe komponenty były ograniczane przez możliwości starej płyty i nic mocnego nie mogłeś podłączyć. Poza tym ci nawet Mount & Blade kiepsko chodzi...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|