|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Sierpnia 06, 2012, 10:20:22 » |
|
Witam wszystkich. Rozpoczynam rozprawę zasadniczą nr 6 przeciwko Mistrzowi Budzimirowi VII Bartoszowi Derikorowi oraz Krzysztofowi Septimusowi. Udzielam głosu towarzyszowi oskarżycielowi.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 06, 2012, 08:19:07 » |
|
Wieczorem 29 czerwca Mistrz Budzimir zamieścił na forum plugawe zdjęcia krawaciarzy. Myślę, że może potwierdzić to Erick Monde. Później, 30 czerwca, Budzimir zedytował swój post, usuwając z niego zdjęcia krawaciarzy. Można by tego dowieść grzebiąc w opcjach forum, aczkolwiek nie jestem adminem ani moderatorem więc trudno mi to uczynić.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 07, 2012, 10:17:16 » |
|
Zanim udzielę głosu oskarżonym zapytuję dlaczego oskarżył Towarzysz także tow. Krzysztofa Septimusa?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 07, 2012, 10:42:16 » |
|
Bo tow. Septimus złośliwie kryje Mistrza Budzimira.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 07, 2012, 10:47:03 » |
|
W takim razie trzeba to potwierdzić dowodami. Udzielam głosu oskarżonym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpnia 07, 2012, 02:33:37 » |
|
Ja szczerze mówiąc nie widzę sensu tego procesu. Mistrz Budzmir nie został by skazany nawet gdyby skasował forum ZSKHiW i się do tego przyznał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 07, 2012, 07:32:17 » |
|
Laszku, w żadnym poście nie kryłem Budzimira (zaraz pewnie powiesz, że usunąłem odpowiednie posty). Była wyrażana jedynie opinia na temat oskarżania o krawaciarstwo i odnośnie terminu rozprawy. Zadam Ci kilka pytań, na które chciałbym zwrócić uwagę Wysokiego Sądu. Po pierwsze zauważmy, że w pierwszym poście (w temacie gdzie zgłaszałeś oskarżenie) już oskarżasz mnie o promowanie krawaciarstwa. Za dowód pokazujesz potem post Budzimira. Pod spodem jest mój post, w którym nic na temat krawaciarstwa nie ma. Jaki zatem miałem w momencie oskarżenia związek z postem Budzimira? Najpierw oskarżyłeś mnie o krawaciarstwo, a teraz z tego się wycofujesz? Ciekawe, czemu... Po drugie oskarżyłeś nas w czasie, kiedy wiedziałeś, że Króla, Budzimira i/lub mnie może nie być. Wiesz dobrze, że nadeszły wakacje i każdy ma prawo wyjechać. Czemu nie zaczekałeś z tym, aż na pewno wszyscy będą? Wysoki Sądzie, myślę że wybierając czas oskarżenia powód chciał sprawić, że moje (a także Budzimira w razie niewinności) dobre imię zostanie narażone na szwank. Żądam zatem od niego za to zadośćuczynienia. Liczę na to, że Wysoki Sąd to uwzględni.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 07, 2012, 08:22:51 » |
|
Jakie zadośuczynienie? Jak Mistrz Budzimir napisał na forum, że gwałcę karły (i przedstawił jako dowód swój własny post) moje imię zostało narażone na znacznie wiekszy szwank i mimo że zostałem uniewinniony nie dostałem żadnej rekompensaty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 07, 2012, 08:43:07 » |
|
No i co? To zwykła potwarz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 07, 2012, 08:45:44 » |
|
A w ZSKHiW można zarządać próby walki aby dowieść swojej racji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|