|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Lipca 29, 2012, 10:44:29 » |
|
 W tym miejscu toczą się dysputy historyczne Ciekawa sprawa- http://www.repvictoria.yoyo.pl/forum/viewtopic.php?f=197&t=1143Mamy jak widać spory udział w historii Victorii. Co Wy na to? Na moje oko trzeba to wyjaśnić, jeżeli wersja Flachbetta zostanie uznana za oficjalną. Przede wszystkim ZSKHiW w obecnej formie socjalistycznej monarchii federalnej zostało proklamowane dwa lata temu...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 01, 2012, 06:28:45 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 30, 2012, 12:01:23 » |
|
odpala fajkę
Tak, to ciekawe, że uznają nas w swej historii za sąsiada. Czyżby nowe władze były nam bardziej przychylne? Jeżeli tak można będzie w przyszłości zorganizować np wspólną konferencję historyczną.
Cieszę się też, że wreszcie dopadła Cię wena.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 30, 2012, 01:04:28 » |
|
Podam, tylko przypomnij mi jaka miała być dewiza Septimusów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 30, 2012, 06:08:49 » |
|
Nie wiem czy siedzą na Nordacie, gdyż przeglądając te notatki zauważyłem Trizondal. A gdy ogłoszą nas odwiecznym wrogiem powołamy się na własne źródła. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 15, 2012, 04:59:25 » |
|
Zaraz zabiorę się do dokładniejszego sprawdzenia. Co do nazwy to może piwnica, suteryna albo pijalnia wód?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|