|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #975 : Września 03, 2015, 05:02:28 » |
|
Ja jestem, śledze ZSKHiW, jednak bez odpowiednich zgód nie mogę nic robić, to nic nie robię 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #976 : Września 03, 2015, 08:24:54 » |
|
Ja żyję! Odzyskałem dziś dostęp do internetów, więc może jutro coś tego... zastanowię się co dalej.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #977 : Września 04, 2015, 07:05:06 » |
|
To super, bo kolej czeka na rozpatrzenie wniosku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #978 : Września 07, 2015, 06:12:48 » |
|
O mój Pumbo, faktycznie! Trzeba było mi przypominać, kiedy ja się zastanawiałem nad życiem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #979 : Września 09, 2015, 05:48:26 » |
|
No to przypominam się znowu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #980 : Października 04, 2015, 07:35:43 » |
|
Ło Panie, niedziela bez ZSKHiW? Jest tu ktoś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #981 : Października 04, 2015, 08:13:20 » |
|
Ni tylko niedziela bez ZSKHiW ale i Marcel Hans bez avatara. Czy to koniec świata?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #982 : Października 04, 2015, 08:43:33 » |
|
Imageshack mi ukradł, nie wiem co wstawić w zamian 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #983 : Października 06, 2015, 10:13:05 » |
|
Kurde, ja cały czas jestem na forum ale nie zdobyłem się jeszcze na inicjowanie aktywności, więc nie jestem w stanie zbyt wiele zrobić, jeśli nikt z jakąkolwiek inicjatywą nie wyjdzie. Jak do tej pory raczej odpowiadałem na posty. Ale cóż, trzeba chyba wziąć na siebie ten ciężar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #984 : Października 10, 2015, 09:24:43 » |
|
Chwilowo powróciłem z kraju południowego szatana, gdzie zgłębiałem sztukę międzywydziałowych teleportacji. Od poniedziałku zamieszkam w godniejszym miejscu, więc powinienem już regularnie znaleźć czas na służbę Ludowi Szlacheckiemu.
Dziękuję towarzyszom Hansowi i Ciecielągowi, których postaram się nagrodzić.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #985 : Października 13, 2015, 07:10:59 » |
|
Po długim weekendzie i ja powracam. Postaram się uruchomić połączenia autobusowe, gdzie były planowane już. Jak ktoś ma pomysł na jeszcze jakąś inicjatywę, śmiało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #986 : Października 15, 2015, 02:45:06 » |
|
Wizja abdykacji okazała się zbyt przerażająca. Powracam!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #987 : Października 15, 2015, 03:10:13 » |
|
W razie abdykacji miałbym problem z przeprowadzeniem elekcji, więc nie zostałoby mi nic innego jak włączenie tego wszystkiego do Aralii, jak kiedyś ktoś komuś radził. Ewentualnie mógłbym proklamowac Germańską Republikę Wszechzachodu. W końcu można byłoby zrealizować w pełni moją ścieżkę monarchosocjalizmu ale byłoby też szkoda, bo to zbyt wiele szczęścia na tak mały kraj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #988 : Października 15, 2015, 03:51:39 » |
|
My chyba nie mamy opracowanych procedur regencyjnych jako takich, chociaż przez ostatnie tygodnie przekonujemy się wszyscy, że Król nie jest tak znowu niezbędny do sprawowania władzy w tym kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maciej Kamiński
Wielki Kniaź Tomaszewa
Imigrant
Posłuch 0
Kropki przed emotikonami!
|
 |
« Odpowiedz #989 : Października 16, 2015, 02:05:56 » |
|
My chyba nie mamy opracowanych procedur regencyjnych jako takich, chociaż przez ostatnie tygodnie przekonujemy się wszyscy, że Król nie jest tak znowu niezbędny do sprawowania władzy w tym kraju.
Zawsze można zastosować te same, co przy śmierci monarchy.
|
|
|
|
|
|
Złej sławy bialeńskie Gestapo Ortograficzne.
|
|
|
|