|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #945 : Marca 23, 2015, 07:51:02 » |
|
Obroty, na których pracowałem na przełomie zeszłego i obecnego roku musiały spowolnić z powodu najpierw OWPOPiŚW, która to po klęsce wcześniejszej niż u Ametysta sprawiła, że nie chciało mi się dalej angażować w życie ZSKHiW na poziomie z okresu świątecznego. To nie klęska, to efekt działalności gigantycznego spisku, którego schemat przedstawię na najbliższym posiedzeniu Triady. Towarzysz zobowiązał się do tego, że będzie genialnym i najwierniejszym uczniem Wielkiego Sternika, kontynuatorem Jego Wielkiego Dzieła. W praktyce możesz dokończyć tworzenie katalogu Praw Wszystkich i pomóc mi w reorganizacji KSL.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #947 : Marca 23, 2015, 08:50:03 » |
|
Właśnie odkryłem nowy mikronacyjny targ niewolników: http://www.scarlana.eu/forum/index.php?topic=1429.0;topicseenW wolnej chwili udam się tam i rozkręcę wymianę.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #948 : Marca 23, 2015, 08:52:13 » |
|
Ciecieradzie, jak jechałem do Hirschbergu i spotkałem Cię na stacji kolejowej obiecałeś mi 3 butelki wysokoprocentowego alkoholu, mam nadzieję, że się wywiążesz z obietnicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #949 : Marca 23, 2015, 09:07:41 » |
|
Zdaje Ci się, zwyczajnie pijany byłeś.
W takim razie odnajdę swoje plany, zapisane gdzieś w odmętach forum i spróbuję przystąpić do ich realizacji najszybciej jak tylko zdołam.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #950 : Kwietnia 06, 2015, 05:39:57 » |
|
Fajnie czasem nie mieć zaległości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #951 : Kwietnia 07, 2015, 09:16:01 » |
|
Sorry, no.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #952 : Maja 19, 2015, 06:14:46 » |
|
Byłbym rad gdyby Laszk i Budzimir także powrócili do aktywności, bowiem trudno tak we trzech (Ja, JKM, Ciecierad) rządzić Królestwem i nawiązywać jakieś imponujące dialogi,
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #953 : Maja 19, 2015, 07:06:56 » |
|
Jutro udamy się na tajną naradę we Wklęsłych Górach i podejmiemy jakieś kroki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #954 : Maja 19, 2015, 08:44:05 » |
|
Tak naprawdę, to chyba jeszcze nie odkryto Wklęsłych Gór.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #955 : Maja 21, 2015, 10:14:23 » |
|
Wczoraj i dzisiaj nie miałem wystarczająco czasu aby napisać cokolwiek. Jutro takiego problemu mieć nie powinienem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #956 : Maja 31, 2015, 11:13:49 » |
|
Czy w ciągu całego dnia tylko ja byłem na forum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #957 : Czerwca 01, 2015, 07:43:09 » |
|
Ja też byłem, ale niewiele zrobiłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #958 : Czerwca 21, 2015, 12:49:42 » |
|
Obwieszczenie nr 18 (18.06.15)
Narodowy Komisariat Dyplomacji, informuje że w związku z przyjęciem nowej Konstytucji ZSKHiW zmieniły się zasady sposobu zapisu nazwy państwa oraz wszystkich instytucji, które mają w nazwie słowo "Hirschbergia".
Rząd ZSKHiW informuje, że od dnia 25 czerwca bieżącego roku za jedyną poprawną będzie uznawana forma "Hirschbergia", a w przypadku nazwy stolicy - "Hirschberg-Joksopolis".
Trzeba zmienić treść wszystkich artykułów na Micropedii. Adres strony i forum też mamy nieadekwatny. NARESZCIE COŚ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #959 : Lipca 19, 2015, 10:38:24 » |
|
Koniec tego tygodnia był wyraźnie bardziej senny, przynajmniej z mojej perspektywy. Nadrabiałem zaległości czytelnicze. Trochę mi ich jeszcze zostało(trochę...) ale nie przewiduje na razie ponownej całkowitej nieobecności przez dwa dni pod rząd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|