Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #855 : Października 05, 2014, 07:14:57 » |
|
Co się z nami stało? W 4 dni ledwo 40 postów! Jak to możliwe, gdzie wszyscy poznikali?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #856 : Października 05, 2014, 07:24:49 » |
|
No ja jestem, ale nie mam na co odpisywać, a pracy mam za dużo żeby pisać własne wątki.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #857 : Października 05, 2014, 07:32:29 » |
|
Ja szykuję plan zemsty na ludziach, którzy sprawili że nie mam czasu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #858 : Października 05, 2014, 09:56:30 » |
|
Beze mnie wszystko padło, muahahah!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #859 : Października 05, 2014, 10:09:00 » |
|
No chyba bez Sternika.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #860 : Października 06, 2014, 05:47:39 » |
|
Ktoś wie co się stało z Ciecieradem? Może porwali go Bialeńczycy  Zorganizujmy poszukiwania!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #861 : Października 11, 2014, 10:44:28 » |
|
Przerażają mnie październikowe statystyki. Wyraźnie potrzeba nam świeżej krwi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #862 : Października 11, 2014, 11:12:19 » |
|
Zgadzam się z Królem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #864 : Października 12, 2014, 12:28:19 » |
|
Trzeba sformułować priorytety na najbliższy okres. Sytuację wewnętrzno-fabularną mamy w miarę stabilną, zatem należy w mojej opinii wznowić dyskusję o rozwoju technicznym i pomyśleć nad werbunkiem nowych obywateli. Może jednak warto zareklamować się na jakichś w miarę sensownych forach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #865 : Października 13, 2014, 09:33:40 » |
|
Wczoraj nie dałem rady zbyt wiele zrobić. Wyjazd był udany. Dzisiaj jest za późno na zapoznanie się ze wszystkim ale ,,chcę, planuję, mam zamiar" w najbliższym czasie to zrobić.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #866 : Października 26, 2014, 09:12:54 » |
|
Brawa dla mnie! Na forum napisano dzisiaj dwa posty łącznie z tym. Kto je napisał? Oczywiście ja - Geniusz Troski o Człowieka.
Mamy w ostatnich dniach świetny bilans: wczoraj trzy posty, dzisiaj te dwa.
Nie chcę obarczać nikogo winą za taką sytuację, bo sam ostatnimi czasy, mówiąc ładnie, wykazuję niską aktywność, a mówiąc brzydko gówno robię ale jednak tak potwornie niska aktywność wszystkich obywateli była była kiedyś raczej mało prawdopodobna. Zawsze cokolwiek się działo. Teraz nie dzieje się nic. Jedyna idea, która jest realizowana, to tworzenie nowej konstytucji ale i to cieszy się coraz mniejszym zainteresowaniem. Sytuacja taka byłaby normalna ale w wakacje ale teraz kończy się październik a wzrostu aktywności jak nie było, tak nie ma, chociaż zawsze wierzyliśmy, że jesień przyniesie jej wzrost. Realioza zbiera swoje żniwo nie tylko u nas ale jej powszechność nas nie usprawiedliwia.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 27, 2014, 10:27:24 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #867 : Października 26, 2014, 09:17:52 » |
|
Za dużo rozmawiamy poza państwem. Kiedyś tak nie było. Powstaje masę idei na fejsbukach i gg, a z teorii do praktyki się już nie przechodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #868 : Października 26, 2014, 09:22:07 » |
|
Z tym się nie zgodzę. W czasie największej aktywności w historii tego forum czyli w dwóch pierwszych miesiącach mojej obecności na nim, ja przynajmniej prawie wszystko omawiałem prawie ze wszystkimi, a teraz prywatnie rozmawiam prawie wyłącznie o dyplomacji, której i tak większą część prowadzę, jak na razie, zakulisowo lub też uzgadniam z kimś szczegóły wydarzenia, którego realizacja potem i tak nie wychodzi(np. dzisiaj).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #869 : Października 26, 2014, 10:12:51 » |
|
Przepraszam za niespodziewane urwanie się. Myślę jednak, że przecież wszyscy kandydaci powinni już rozpocząć krwawą kampanię wyborczą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|