Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #750 : Lipca 08, 2014, 09:51:07 » |
|
Ciecierad się stara Co? Znaczy no dobra, niech będzie, że się staram. Ale rzeczywiście we dwójkę aktywności nie zbudujemy, tym bardziej, że robimy raczej różne rzeczy. Cała nadzieja w powrocie Wielkiego Sternika.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #751 : Lipca 13, 2014, 09:25:03 » |
|
Przytulcie mnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #752 : Lipca 13, 2014, 09:27:05 » |
|
Tak mówiłaś do dzieci z Apfelisnel, jak uzurpator był za daleko?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #753 : Lipca 13, 2014, 09:45:04 » |
|
Zwyczajnie bym się nie przejmował.
Ale jeśli można wiedzieć, coś się stało?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #754 : Lipca 13, 2014, 09:46:15 » |
|
Dociera do mnie powaga niedługiej egzekucji.
Dzieci nie tykam, są niesmaczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #755 : Lipca 13, 2014, 10:11:22 » |
|
Mogłabyś się chociaż podzielić wrażeniami z poprzedniej.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #756 : Lipca 13, 2014, 10:33:57 » |
|
Siedzę sobie spokojnie w ławie oskarżonych i czekam aż przyniosą kawę. Nudzę się niemiłosiernie. Nagle - potworny dźwięk, podobny do ryku lwa. Salą jakby wstrząsnęło, dokumenty pospadały z biurek i lad, a okulary Laszka Młynariewa rozprysnęły się na kawałki. Ogłuszona padłam na ziemię. I wtedy dotarł do mnie on.. odór starych ziemniaków, paprykowych chipsów i czosnku, zmieszanych z colą i sokiem z kartonu. Wiedziałam, skąd pochodzi to wszystko - Budzimir musiał się tego dnia dobrze najeść. Mój organizm, do dziś bardzo słaby, nie wytrzymał takiej trucizny i padł.. Padł na kilka dni. Obudziłam się wycieńczona u brzegów Rzeżuchy, jak później się dowiedziałam, wrzucił mnie tam Budzimir, ten sam, który chciał mnie otruć gazem trawiennym.
Że też On, uzurpator, mój kochany na to pozwolił... Nie żyje, więc nie muszę już go obrażać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #757 : Lipca 14, 2014, 09:41:45 » |
|
Ważne, że sweter wzięła ciepły. Ten proces zrobimy w jakimś publicznym miejscu, aby pomieściło się wielu widzów i dziennikarzy. Może tu? Stoi takie nie wiadomo po co, warto skorzystać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #758 : Lipca 16, 2014, 09:51:25 » |
|
dzisiejsza aktywność idealnie obrazuje stan państwa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #759 : Lipca 16, 2014, 10:13:06 » |
|
Czy kobiety potrafią tylko narzekać? Jeśli nie, to niech pani pokaże że tak nie jest.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #760 : Lipca 16, 2014, 11:12:03 » |
|
Nie bądź niemiły, bo na to kobiety też narzekają.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #761 : Lipca 16, 2014, 11:13:25 » |
|
Moja obecność w tym kraju inna niż epizodyczna nie ma sensu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #762 : Lipca 16, 2014, 11:20:24 » |
|
Dlaczego? Taka np. feministyczna partia co nieco wnosiła i możliwe, że gdybyś wtedy dłużej utrzymała jako Pansy, to coś mogłoby się w polityce rozwinąć. To oczywiście tylko przykład. Jakby nie patrzeć, wnosisz coś do mikronacji i taka właśnie epizodyczność, miast stałej obecności, wychodzi na minus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #763 : Lipca 16, 2014, 11:46:50 » |
|
Popełniłam mnóstwo błędów, z czego podstawowym było uśmiercenie Kathy w 2011, podczas procesu. Mikronacjami przejmuję się jak większością spraw w życiu, czyli nadmiernie. Jestem osobą cierpiącą od kilku lat przez nadmiar stresu. No i moje emocjonalne rzucanie postaciami (jedynie śmierć Pansy była zaplanowana od wielu miesięcy) sprawiło, że jestem okazem raczej cyrkowym  Już nawet nie chce mi się wracać "na poważnie" by nie rozpoczynać błędnego koła. A jeśli chodzi o partię - miałam pomysły na dalsze działania, więc ugrupowania szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #764 : Lipca 17, 2014, 07:01:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|