|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #735 : Lipca 03, 2014, 07:20:13 » |
|
Oczywiście, że tak ale zajmuję się odpoczywaniem po radosnej górskiej wędrówce.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #736 : Lipca 03, 2014, 08:36:11 » |
|
Niby jest, szkoda tylko że wszyscy stracili wenę. Zniknął Strzegłob z którym wiązaliśmy spore nadzieje, zniknął Erick Monde, który pobudzał różne kłót... znaczy dyskusje i jakoś tak smętnie się zrobiło.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #737 : Lipca 03, 2014, 09:41:15 » |
|
Ja wraz z Helmutem omawiałem ważne sprawy polityczne, szczególnie relacje na linii Grabben-Kaltvofka. A wcześniej upewniałem się czy Będzieciech żyje.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #738 : Lipca 04, 2014, 07:15:02 » |
|
Chyba trzeba powrócić do dyskusji nad ściąganiem nowych obywateli. Potrzebujemy kogoś kto wprowadzi coś nowego do ZSKHiW, kto będzie zachowywał się bardziej nieprzewidywalnie. Obecnie wszyscy obywatele się znają i wiadomo mniej więcej jak kto zareaguje na dane wydarzenie. Ponadto najnowszy obywatel dołączył do nas... rok temu. To daje trochę do myślenia.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #739 : Lipca 04, 2014, 07:54:44 » |
|
Najnowszy dołączył niedawno. Problem w tym, że odszedł.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #740 : Lipca 05, 2014, 05:08:56 » |
|
Brawo, bijecie rekordy aktywności, a narzekanie się Was uczepiło jak rój końskich much Budzimira.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #741 : Lipca 05, 2014, 06:17:59 » |
|
Ale kiedy mieliśmy ostatni rekord aktywności? W lutym! Tyle, że 2013... A tak poza tym to kim pani jest? Proszę się natychmiast wylegitymować!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #742 : Lipca 05, 2014, 06:41:29 » |
|
Sarkazm, Laszku.
Kim jestem to wiadomo. Uznałam zskhiw za najszybszy sposób kontaktu z Budzimirem, to założyłam konto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #743 : Lipca 07, 2014, 12:55:56 » |
|
Ile osób gdzieś wyjechało na wakacje?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #744 : Lipca 07, 2014, 05:53:32 » |
|
Wróciłem, jeżeli to kogoś zainteresuje. Uprzedzam, że 16 cała żyjąca część Triady zostanie przeze mnie zabrana.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #745 : Lipca 07, 2014, 07:32:43 » |
|
Ile osób gdzieś wyjechało na wakacje?
To jest ciekawe zagadnienie. Arek nie, podobnie jak ja i Budzimir. Helmut chyba ma jakieś problemy z internetem. Strzegło odszedł, Erick ma wrócić. Ciecierad się stara, ale w pojedynkę nie zbuduje aktywności. No w dwójkę, bo ja też codziennie coś piszę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #747 : Lipca 08, 2014, 12:46:26 » |
|
Ja bym zrobił coś w programie kosmicznym.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #748 : Lipca 08, 2014, 10:28:20 » |
|
W takim niewiadomym okresie nikt nie wie co ma robić. Sądzę, że aktywność ruszy wraz z podpisaniem traktatu pokojowego.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
|