Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #705 : Czerwca 09, 2014, 09:34:16 » |
|
Popieram Budzimira! Sam dzisiaj dostałem 5 na koniec z pracowni urządzeń i systemów mechatronicznych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #706 : Czerwca 09, 2014, 10:03:46 » |
|
A potem wszyscy będą zgodnie twierdzić, że się w ogóle nie uczą i nie starają i jakby tylko chcieli toby mieli piątki z połowy przedmiotów...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #707 : Czerwca 09, 2014, 10:27:37 » |
|
Wątpię że siedzicie całymi dniami nad książkami (ale rym hehe)
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #708 : Czerwca 10, 2014, 04:32:12 » |
|
Ja ostatnimi czasy głównie odpoczywam od upałów.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #709 : Czerwca 10, 2014, 07:14:00 » |
|
No ależ drogi Ametyście, musisz coś przedsięwziąć, inaczej wojna kompletnie się nie uda.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #710 : Czerwca 10, 2014, 08:06:08 » |
|
Jednak ten odpoczynek trwa trochę zbyt długo, jak na realia ZSKHiW. Musisz się jakoś zmotywować. Widać gołym okiem, że fabuła idzie jak po grudzie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #711 : Czerwca 10, 2014, 08:21:37 » |
|
W końcu pojawiają się ludzie co mnie rozumieją.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #712 : Czerwca 10, 2014, 09:15:40 » |
|
Czemu mielibyśmy nie rozumieć obaw o aktywność? Przecież krytyka jej braku jest odwieczna i jedynie Erick Monde uważa, że nie jest ważna.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #713 : Czerwca 10, 2014, 09:25:49 » |
|
Bo ja nie mam co robić tylko nad książkami siedzieć i na ZSKHiW? No ludzie, walczę o lepsze oceny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #714 : Czerwca 10, 2014, 10:02:48 » |
|
Ja walczę z brakiem weny, który bardzo mnie martwi. Niestety jestem typem obywatela ZSKHiW, który musi sobie zawczasu wszystko zaplanować, a na to nie miałem ostatnio czasu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #715 : Czerwca 10, 2014, 10:38:35 » |
|
Zawczasu zapowiadam moją dwudniową nieaktywność. W czwartek i piątek mnie nie będzie. Spróbuję jutro wykazać się wysoką aktywnością ale nie wiem na ile mi to wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #716 : Czerwca 20, 2014, 08:55:06 » |
|
Co za marazm... spora część obywateli gdzieś zniknęła. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu koniec roku szkolnego spowoduje wzrost aktywności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #717 : Czerwca 20, 2014, 10:09:19 » |
|
Co za marazm... spora część obywateli gdzieś zniknęła. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu koniec roku szkolnego spowoduje wzrost aktywności.
Ja tam jestem codziennie po kilka razy, po prostu wasze akcje mnie nudzą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #718 : Czerwca 20, 2014, 10:22:22 » |
|
Jeśli Cię nudzą to zrób własną. Na tym polega v-świat. Możesz się też do naszej włączyć i spróbować ją uatrakcyjnić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #719 : Czerwca 20, 2014, 11:02:43 » |
|
Jeśli Cię nudzą to zrób własną. Na tym polega v-świat. Możesz się też do naszej włączyć i spróbować ją uatrakcyjnić.
Mam ustaloną z Ciecieradem i Strzegłobem, ale ostatnio niespecjalnie są aktywni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|