Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #630 : Stycznia 15, 2014, 09:47:01 » |
|
Muszę koniecznie stworzyć takiego ogrodzenie w Marzdorfie. Może przy okazji wybuduję to, co stoi w tle ale nad tym się jeszcze zastanowię.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #631 : Stycznia 18, 2014, 10:31:49 » |
|
Nawet normy nie wyrabiamy. Dzisiaj do trzydziestu postów nie dobiliśmy. Co się dzieje? Jest coraz gorzej.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #632 : Stycznia 18, 2014, 10:40:45 » |
|
Wszystko przechodzi kryzys,ale jak dojdzie do dna to zaraz się odbije.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #633 : Stycznia 18, 2014, 10:52:56 » |
|
Tylko, że od dłuższego czasu mamy problem z jakimś wyższym odbiciem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #634 : Stycznia 18, 2014, 10:58:17 » |
|
Musimy robić to co robimy dalej.A tak na marginesie to do optymalnej aktywności wracamy już 17 lutego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #635 : Stycznia 18, 2014, 10:59:44 » |
|
No niby tak. Chociaż śmiem wątpić w jej długotrwałość. Nie miałem w zwyczaju szerzenia pesymizmu w kraju ale trzeba przyznać, że idzie nam słabo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #636 : Stycznia 18, 2014, 11:03:38 » |
|
Jak nikt nie zamiaru wejść raz na parę chwil i napisanie czegoś to się nie dziwmy.Z tego co widzimy to nie wszyscy chcą działać w całym kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #637 : Stycznia 19, 2014, 12:05:03 » |
|
Nie wiem o co wam chodzi. Przecież idzie nam znacznie lepiej niż w grudniu. W tym miesiącu tylko w jednym dniu napisaliśmy mniej niż 30 postów.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #638 : Stycznia 23, 2014, 10:33:07 » |
|
Widzę, że dzisiaj spowolniliśmy. No trudno, nie ma premiera zatem możemy zrobić sobie wolne.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #639 : Stycznia 25, 2014, 08:25:23 » |
|
Znowu mi zamarzł internet ale prawdopodobnie ostatecznie go rozmroziłem. Dosypałem dużo piasku. Chyba już nie będę miał problemów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #640 : Lutego 06, 2014, 07:42:03 » |
|
Dzisiaj nie jestem w stanie nic konkretnego napisać, ponieważ zgłębiam tajniki języka Stepów Wewnętrznych, dla dobra Ludu Szlacheckiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #641 : Lutego 16, 2014, 10:06:46 » |
|
Jak to się dzieje, że pewnego dnia wszyscy gdzieś znikają? Musimy walczyć o aktywność naszego forum. A tak poza tym to szkoda, że Krzysztof Septimus jednak do nas nie wrócił. Trzeba dalej go zachęcać.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #642 : Lutego 16, 2014, 11:00:33 » |
|
Hmm... Ja pisałem propozycje ustaw do Gouvernementregirung, które są niezgodne z pseudokonstytucją. Po tym nie było na co odpisywać, a jakoś nie chciało mi się więcej tworzyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #643 : Lutego 17, 2014, 10:54:51 » |
|
Krzysztof Septimus to stan umysłu. Ja do pełnej aktywności powrócę w środę.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #644 : Lutego 17, 2014, 03:51:54 » |
|
To Ty jeszcze nie wróciłeś do domu? W takim razie gratuluję - pisanie na wyjeździe to przełomowy krok w Twojej karierze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|