|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #600 : Stycznia 02, 2014, 09:44:20 » |
|
Oczywiście, że chodzi o gminę. W kwestii przedsiębiorstw to miałem na myśli wszelkie instytucje warte opisania, które znajdują się w Twojej gminie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #601 : Stycznia 02, 2014, 09:53:26 » |
|
Bym pomógł,ale prowadzę poważną konwersację na temat dalszych losach ObrzyneXu i wielu innych krajów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #602 : Stycznia 02, 2014, 10:30:24 » |
|
Towarzyszu Arkadiuszu, przecież mapę sam już dawno zrobiłeś, co do instytucji to musiałbym się zastanowić.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #603 : Stycznia 04, 2014, 11:22:06 » |
|
"Łooo paniee, Nietopyrze!"
Niby jest jakaś aktywność ale nic konkretnego.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #604 : Stycznia 04, 2014, 11:30:22 » |
|
Cały dzień dzisiaj siedziałem na forum i nie miałem co pisać. Opisałem obiekt w Grabben i przedsięwziąłem kilka rzeczy(w TelSternie i Parku Juranckim) ale nie ma na co odpisywać. Zjazd teologiczny leży w praktyce, komisja śpi itd. Jedynie pokazanie się tow. Swarzewskiego zapoczątkowało dzisiaj jakąś obszerniejszą dyskusję.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #606 : Stycznia 05, 2014, 12:29:36 » |
|
Ja będę teraz aktywnie rozwijał Mroczną Korporację!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #607 : Stycznia 06, 2014, 04:52:36 » |
|
No i znowu nic się nie dzieje. Arek wyjechał, ale taki Budzimir mógłby coś zrobić. To wstyd, że mamy długi weekend i nikt nie robi nic kreatywnego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #608 : Stycznia 06, 2014, 05:53:58 » |
|
Wróciłem. Za nic nie wiedziałem, że mój wyjazd potrwa tyle dni. Przepraszam i biorę się za nadrabianie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #610 : Stycznia 06, 2014, 06:33:09 » |
|
Umc umc umc *słucha dubstepu*
Co sądzicie o moim nowym avatarze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #611 : Stycznia 06, 2014, 06:55:35 » |
|
To jest bardzo dobry awatar, aż mam skojarzenia z pewnym obywatelem, ale to zapewne czysty przypadek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #612 : Stycznia 10, 2014, 01:35:50 » |
|
Skoro nic się nie dzieje to mam coś w temacie. Polecam lekturę pewnego artykułu. Mam co prawda kilka uwag, ale i tak polecam: http://kurier.ty-i.net/2014/01/08/mikroswiat-raport-demograficzny-zima-2014/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #613 : Stycznia 10, 2014, 03:10:05 » |
|
To w porównaniu do innych mikronacji w ZSKHiW nie jest źle (11miejsce), aczkolwiek do czołówki (Sarmacja, AlRajn) duuużo nam brakuje!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #614 : Stycznia 10, 2014, 04:16:28 » |
|
Sarmacja i Al Rajn to temat na osobną dyskusję, aczkolwiek faktycznie jesteśmy daleko za nimi. Inna sprawa, że uwzględniono tu tylko liczbę obywateli, a nie ich działalność.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|