|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #570 : Listopada 03, 2013, 06:53:54 » |
|
Ja nie wiem dlaczego ci ludzie tak łatwo uzależniają się od gier komputerowych...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #571 : Listopada 03, 2013, 06:58:13 » |
|
Bo to super jest. Granie w co-opie w jakąś grę jest bardzo przyjemne.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #572 : Listopada 06, 2013, 03:49:21 » |
|
Widzę, że wszyscy mamy jakiś pracowity okres. Szkoda, że jakoś tak się złożyło, że mało kto ma czas.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #573 : Listopada 18, 2013, 07:40:26 » |
|
Ależ dzisiaj sennie. Mam nadzieję, że pojutrze po otwarciu obrad sytuacją się poprawi. Potrzeba nam wspólnego celu, który będzie nas jednoczył.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #574 : Listopada 18, 2013, 07:59:44 » |
|
Ja w tej chwili nie mogę być zbytnio w v-świecie bo muszę skończyć tą nieszczęsną prezentację na informatykę(jak ją skończę to Ci ją prześlę i zobaczysz czy tam nie ma jakiś braków,ok?)
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #575 : Listopada 20, 2013, 08:22:04 » |
|
No to mamy nasz poziom. Narzekam, bo zawsze jak to robię zaczyna się coś dziać. Może zadziała. Tak czy inaczej jakoś ostatnio mało komu się cokolwiek chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #576 : Grudnia 09, 2013, 10:09:09 » |
|
Coś ostatnio... sztywno się zrobiło.
Nic się nie dzieje.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #577 : Grudnia 10, 2013, 05:19:53 » |
|
Widzę że nikt się nie przejął :/
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #579 : Grudnia 10, 2013, 06:22:45 » |
|
Ja obecnie mam olimpiady, z których mimo wszystko postanowiłem coś przeczytać, jeżeli już łaskawie puścili do okręgu. Dziś napiszę coś więcej po skończeniu artykułu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #580 : Grudnia 10, 2013, 09:14:50 » |
|
Ja się staram. Od czasu do czasu podejmuję inicjatywę np. Dożynki.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #581 : Grudnia 12, 2013, 08:11:27 » |
|
Jakie to straszne, że tylu ludzi nie potrafi bawić się beze mnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #582 : Grudnia 12, 2013, 09:09:27 » |
|
A pomyśleć, że jeszcze miesiąc temu większość obywateli ZSKHiW twierdziło, że wszystko jest w najlepszym porządku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #583 : Grudnia 14, 2013, 04:12:56 » |
|
Wszyscy Hirschbergowie gdzieś zniknęli. Chyba będziemy musieli przejąć władzę w KGH. Obecnie szaleją tam bandy rabusiów i nie ma nikogo kto by je powstrzymał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #584 : Grudnia 14, 2013, 04:33:37 » |
|
Ja ciągle czatuję (chodzi mi o takie strzeżenie, nie pisanie z kimś na czacie)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|