|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #195 : Kwietnia 13, 2013, 09:34:36 » |
|
Widzę, że wszędzie widzisz jakieś gejowskie podteksty. Zaczynasz mnie na wtóry drażnić swym prostactwem (...) No odezwał się delikatny! A sam ciska dowcipami o pedofilach na prawo i lewo. I wtedy to nie było prostactwo tylko żarty- typowe! Jak coś robi Budzimir to jest fajnie i cacy, a jak ktoś inny to już BE!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #196 : Kwietnia 13, 2013, 10:12:41 » |
|
Gdzie niby Budzimir pisze żarty o pedofilach?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #198 : Kwietnia 13, 2013, 06:51:28 » |
|
Sorry, ale się żrecie, a to Wam raczej w niczym nie pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #200 : Kwietnia 13, 2013, 07:39:37 » |
|
W razie kłótni możecie użyć narzędzi moderatorskich i posty po prostu przenosić lub ostatecznie osobę kłótliwą na jakiś czas pozbawić możliwości wypowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #201 : Kwietnia 13, 2013, 07:44:44 » |
|
Takie rzeczy to na porządnych forach się nie dzieją. Nie wolno użytkowników banować za to że mają inne zdanie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #202 : Kwietnia 13, 2013, 07:49:24 » |
|
Raczej nie chodziło mi o banowanie w ogóle. Proponowałem by posty off-topicu (to widać) od razu przenosić do specjalnego tematu zbiorczego, a w sytuacji skrajnej osobie spamującej uniemożliwić pisanie w jednym tylko temacie/dziale, gdzie spamowała, a to tylko na jakiś czas. Na Kongresie Intelektualistów to działało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #203 : Kwietnia 13, 2013, 11:15:35 » |
|
uniemożliwić pisanie w jednym tylko temacie/dziale, gdzie spamowała, a to tylko na jakiś czas.
Niestety, te niesamowite i rozwinięte forum takowej opcji nie posiada, można pokombinować z grupami i dostępami do działów, ale jest to żmudna robota. Ogólnie wychodzimy z założenia, że nie ma tu żadnej cenzury i nie wolno kasować czyichś postów. Fora gdzie panuje moderatorska dyktatura to nic dobrego. Ten dział jednym z najluźniejszych w formule i tematyce, więc o off-topicu nie może być mowy. To co teraz się dzieje może dać nam sporo przemyśleń na temat wpływu kłótni na aktywność.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #204 : Kwietnia 15, 2013, 12:25:11 » |
|
A Herman Pole? Kim był?
Tak czy inaczej po powrocie zauważam pewną poprawkę. Co do homofobii to proponuję ją urzędowo zwalczać, jak krawaciarstwo.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #206 : Kwietnia 15, 2013, 08:50:05 » |
|
Sry, że wczoraj nic nie pisałem, ale się rozchorowałem. Jutro lub pojutrze wrócę zapewne do pełnej aktywności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #208 : Kwietnia 22, 2013, 07:19:02 » |
|
A gdzie się podział Siergiej Makłow? Taki był aktywny podczas buntu Joksymila.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #209 : Kwietnia 23, 2013, 01:37:25 » |
|
No testy 3 gimnazjalne piszemy.A ja trenuję(będę bo narazie rower naprawiam).
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|