Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« : Lipca 11, 2012, 06:59:19 » |
|
Siema!
Przybyłem tutaj, aby się królem ogłosić. Możecie już klękać.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 11, 2012, 07:00:52 wysłane przez SuperJoxx »
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 11, 2012, 07:03:33 » |
|
Witaj!
Jako nowemu przybyszowi wypada mi ofiarować Towarzyszowi prezent. Jest nim 10 metrów kwadratowych z moich ziem w Weerlandzie oraz tytuł Prawie Króla, Który Nie Jest Królem A Się Ogłosił.
Rozgość się!
PS. U nas nie witamy się jakimś dziadoskim siema, lecz wymienionym już Witaj lub Sie Masz.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 11, 2012, 07:06:01 » |
|
Milcz uzurpatorze! To ja jestem Królem!
Każdemu kto mnie poprze dam litr wódki!
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 11, 2012, 07:32:36 » |
|
Czekajcie... To to dziecko co jak było z Ferdynandem u nas na dworze saskim w '98 to ukradło kilka sukienek i mówiło, że jest mega Hiper Różowym Księżniczko-Pirato-Rycerzo-Bałwankiem?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 11, 2012, 07:35:45 » |
|
Milcz uzurpatorze! Już wtedy widziałem jaki z ciebie fałszywy lis, bułkę mojemu starszemu bratu, Chłopacemu ukradłeś!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 11, 2012, 07:37:14 » |
|
A Ty byłeś zakochany w moim bracie, Księciu Tomaszu i wiem, że do dzisiaj męczysz go listami miłosnymi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 11, 2012, 07:38:58 » |
|
Prawdopodobnie tak, to ten sam typek co zrobił wszystkie te rzeczy. Co w tym przypadku z nim zrobimy, Królu Arkadiuszu? Bułkę możemy zawsze zwrócić. A w każdym razie to co przetrwało do dnia dzisiejszego.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 11, 2012, 07:41:24 » |
|
To młodszy brat, Halcewand. To dobra dziew... chłopak! Razem z ojcem daleko za morzem AGD sprzedawaliśmy. Na łożu śmierci wyjawił kim jesteśmy. No dobra wiedzieliśmy, ale dał nam trochę hajsu na podróż. To mi się należy Arkopolis!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 11, 2012, 07:44:27 wysłane przez SuperJoxx »
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 11, 2012, 07:44:47 » |
|
Arkopolis nie jest własnością króla o ile się dobrze orientuję. Tak więc raczej szans na to nie masz. Prędzej na koronę, pałace i tytuły (a także parę innych ciekawych spraw)!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 11, 2012, 07:48:22 » |
|
Ale pałac jest mój! Ale tylko to! Reszta jest moją prywatną własnością. A zresztą! Nie będę się patyczkował. Patrzcie na zdjęcie tego chama z dzieciństwa: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 11, 2012, 07:49:50 » |
|
To fotomontaż, zresztą mój ojciec był czołowym antykrawaciarzem, jak ja mogłem coś takiego nosić?
Pałac nie jest twój Sasie, należy do prawdziwego króla Hirshberga!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 11, 2012, 07:51:56 » |
|
No właśnie. A ty nie nazywasz się Hirschberg tylko Superjoxx. To trochę utrudnia sprawę, nie sądzisz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 11, 2012, 07:54:15 » |
|
Nazywam się Joksymil i jestem synem Króla Ferdynanda, prawowitym spadkobiercą tronu. Wettyn z upadłego kraju zajmuje moje miejsce. Ściągnieto go po ochydnej rebelii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 11, 2012, 07:58:33 » |
|
Wybrał mnie lud tego kraju i Mistrz Budzimir VI! Zresztą w ZSKHiW nie ma dziedzicznego tronu! Po mnie jeno elekcja będzie.
PS. A zdjęcie jest oryginalne i zostało wykonane podczas promowania mnie na stopień honorowego majora Armii Królestwa Saksonii. Ty wtedy byłeś ledwie honorowym podporucznikiem Milicji!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 11, 2012, 08:02:50 » |
|
Prawo wprowadzone po ochydnej rebelii przez uzurpatora i jego psy nie ma dla mnie znaczenia. Fotomontażem nikogo nie oszukasz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|