Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #90 : Grudnia 08, 2013, 04:32:50 » |
|
Dobra, jeszcze jedną poprawkę zgłoszę: Art. 1 1. Nazwę gminy Rozpierducha i wsi Rozpierducha zmienia się na Zachełmie i Zachełmie. 2. Nazwę gminy Półdupki zmienia się na Neomezyt Zachodni. 3. Nazwę gminy Latryny Wielkie zmienia się na Lubawka. Niech to wszyscy przeczytają, a potem głosujemy.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #92 : Grudnia 08, 2013, 05:02:34 » |
|
Przeczytałem i mój daimonion twierdzi, że to o wsi nie jest potrzebne, ale może być.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #93 : Grudnia 08, 2013, 06:47:45 » |
|
No to głosujemy:
W sprawie Uchwały o zmianie nazwy gminy decyduję się poprzeć ją/z poprawką Młynariewa/z poprawką Króla/odrzucić ją.
I mój głos:
W sprawie Uchwały o zmianie nazwy gminy decyduję się poprzeć ją/z poprawką Młynariewa/z poprawką Króla/odrzucić ją.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #94 : Grudnia 08, 2013, 06:50:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #95 : Grudnia 09, 2013, 09:15:21 » |
|
Ok. Ustawa przechodzi. O nie, teraz będę musiał poprawiać mapę GW i nazwy wątków o gminach! Co ja zrobiłem? Tak się zasmuciłem, że aż przerywam obrady.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #96 : Grudnia 11, 2013, 09:08:51 » |
|
Dobra, dalej poprawiamy Zabobon: Nowelizacja Zabobonu
Art. 1 Do Zabobonu dodaje się punkt 24. o treści:
24. Siedział Narkomen przez pole rzepaku i wdychał jego aromat. Myślał nad morałem, myślał i pomyślał, że to sensu nie ma. Morał: Kto by samobójstwo popełnić zamierzał, ten na Arenę rzucony zostanie i o życie swe będzie raz jeden walczył.
Art. 2 Uchwała wchodzi w życie z chwilą umieszczenia jej w Dzienniku Gramot Guberni Weerlandzkiej. Fajne prawda? Otwieram debatę. Potrwa ona do jutra do 21.00.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #97 : Grudnia 11, 2013, 09:40:11 » |
|
Proponuję od razu zakazać "Cierpień młodego Wertera", które przywozi do nas ta hołota z Austrii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #98 : Grudnia 12, 2013, 09:29:36 » |
|
Chyba mieliśmy kiedyś ustawę o dziełach zakazanych. Jak chcesz to ją reaktywuj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #100 : Grudnia 13, 2013, 05:51:25 » |
|
To trudno. Prawdziwy wojownik będzie mógł na nim wykonać efektowną wykończeniówkę. A może masz jakąś inną propozycję?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #101 : Grudnia 15, 2013, 04:46:47 » |
|
No to głosujemy. Karta do głosowania:
W sprawie Nowelizacji Zabobonu decyduję się oddać głos za/przeciw.
A oto mój głos:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #102 : Grudnia 16, 2013, 12:26:33 » |
|
Faktycznie, ludziska nawet nie będą mieli komu kibicować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #104 : Grudnia 16, 2013, 09:44:51 » |
|
Nieeee! Ja sobie to zapamiętam! Straż, wyrzucić ich, zamykam obrady! Teraz setki samobójców są na was wściekłe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|