Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwca 30, 2012, 11:19:47 » |
|
OK, przyjąłem!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpnia 07, 2012, 10:47:32 » |
|
Młodzi Aralczycy szczęsliwie wrócili do domu 14 lipca. Może Towarzysz przyjmie teraz wycieczkę młodzieży Weerlandzkiej? Taka wymiana była by bardzo ciekawa.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpnia 08, 2012, 11:47:01 » |
|
Bardzo chętnie ale dopiero po wybraniu rządu bo to pilniejsze i jeszcze muszę wybudować hotel. Jak tylko to wszystko zrobię wyznaczę termin wycieczki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 22, 2013, 02:50:36 » |
|
Zastanawialiście się jak opracujemy plan przyjęcia nowego Paktu (gdy i jeżeli go w ogóle opracujemy)? Nie wiem czy dokument przyjmie jedynie Parlament czy też Diatte...
To dosyć odległa przyszłość ale warto przygotować się na te dwa czy trzy miesiące przed.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 22, 2013, 04:09:15 » |
|
Moim zdaniem Parlament wystarczy, ale może Gieorgij ma inne zdanie. Jak wróci, to się wypowie:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lutego 03, 2013, 09:31:50 » |
|
Jako iż z założenia tworzymy konstytucję Aralii to dobrze by było by oprócz Parlamentu została przyjęta przez Diatte. Chyba, że czegoś nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwca 14, 2013, 03:18:01 » |
|
Drogie Władze Aralii!
Rok temu grupa aralskich dzieci spędziła 2 tygodnie w Weerlandzie. Teraz proponuję, aby w ramach rewanżu grupa weerlandzkiej młodzieży pojechała na wycieczkę do Aralii. Wtedy wymiana zostałaby zrealizowana. Pomogło by to w dialogu i porozumieniu Weerlandzko-Aralskim. Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwca 15, 2013, 03:45:36 » |
|
Drogi Laszku chętnie, ale: -Gieorgija nie ma -ja nie jestem osobą decyzyjną -pakt nie skończony do wyborów na nowego zarządcę daleko sam rozumiesz.... Ale jak tylko władze się zmienią, albo Gieorgij zacznie bywać na forum to możemy pokombinować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwca 15, 2013, 05:55:54 » |
|
A tym musi zająć się Zarządca Guberni? Ty nie możesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwca 17, 2013, 11:54:15 » |
|
Nie mogę ponieważ nie mam żadnych praw- podziękuj królowi i kolegom parlamentarzystom. Odebrali mi wszelkie prawa, mam związane ręce. Jak tylko pakt zostanie podpisany a zarządca wybrany w pierwszym rzędzie zajmiemy się wymianą, masz na to moje słowo! Nic innego obiecać nie mogę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwca 17, 2013, 07:17:55 » |
|
Przywódca powrócił. Oczywiście, że Aralia przyjmię waszych uchodźców z otwartymi ramionami:) Proszę tylko powiedzieć ile osób jest zainteresowanych i jaki termin odpowiada Wam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #27 : Czerwca 18, 2013, 03:08:38 » |
|
Doskonale. Najlepiej będzie jeżeli do Aralii pojedzie 27 młodych weerlandczyków, tyle samo ile aralskich dzieci odwiedziło rok temu Laszkberg. Myślę, że pobyt powinien trwać jakieś 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwca 18, 2013, 09:32:12 » |
|
Aralia jest w stanie przyjąć 4 grupy po 27 osób. Jak pomagać to z rozmachem:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwca 19, 2013, 10:50:37 » |
|
108 porządnych, dobrze wychowanych dzieci weerlandzkich? Nie wiem czy uda nam się tyle znaleźć. Tak z 40 dzieci spokojnie wystarczy. Nie ma co za bardzo rozpieszczać bachorów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|