|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Czerwca 23, 2012, 07:41:01 » |
|
Jeden z setek gabinetów jednego z setek urzędników pracujących w pałacu i pijących kawę na mój koszt. Aby dostać się do tego pomieszczenia należy wejść Wejściem Wschodnim nr 8 (tym od strony ulicy Muchomorów Sromotnikowych), potem po schodach na 2 piętro. Następnie należy skierować się prosto, potem skręcić w lewo, później ponownie prosto i windą pojechać na 6 piętro. Później skręcamy w prawo i jeszcze raz w prawo docierając do Biura Informacji Pałacowej (w normalnej instytucji nazwalibyśmy to portiernią), gdzie Młodszy Klucznik Królewski (w normalnej instytucji nazwany byłby portierem) zaprowadzi nas do pokoju 298. Pracownicy tu urzędujący nie zajmują się niczym sensownym, ale ostatnio otrzymali zadanie reagowania na ogłoszenie. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 04, 2014, 08:13:32 » |
|
Niech żyje Budzimir! Zaświadczenie A-371, to znaczy A-3562.
Odbiorę tu coś takiego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 04, 2014, 08:35:31 » |
|
Czego? Może i tak. Trzeba podpisać ten świstek: Hirschberg-Joksopolis, 04.09.14
Ja, niżej podpisana oświadczam, że jestem przyjaciółką Narodu Hirschberskiego i lojalną zwolenniczką czcigodnego Rodu Faradobusów. Deklaruję, że nigdy nie obrażę żadnego Hirshberga i stanowczo potępiam wszystkich, którzy czynili, czynią lub czynić będą takie wszeteczeństwa.
Czołem Wielkiej Hirschbergii!
Łączę wyrazy szacunku dla JKM Ametysta,
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 04, 2014, 08:51:29 » |
|
Ale ja się tylko lubię z nimi wiązać.. Hirschberg-Joksopolis, 04.09.14
Ja, niżej podpisana oświadczam, że jestem przyjaciółką Narodu Hirschberskiego i lojalną zwolenniczką czcigodnego Rodu Faradobusów. Deklaruję, że nigdy nie obrażę żadnego Hirshberga i stanowczo potępiam wszystkich, którzy czynili, czynią lub czynić będą takie wszeteczeństwa.
Czołem Wielkiej Hirschbergii!
Łączę wyrazy szacunku dla JKM Ametysta, (-) Katha Joanna de Vill
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 04, 2014, 09:35:24 » |
|
Niesamowite, aż taki popęd do tytułów. ZAŚWIADCZENIE A-3562Wydział Ogrodnictwa i Wzornictwa Dworu JKM Ametysta (Faradobusa) zaświadcza, iż Katha Joanna de Vill NIE POSIADA kwalifikacji do: -konserwacji ulicznych powierzchni płaskich; -plewienia na uprawach roślin ozdobnych; -pracy w charakterze czyściciela wieżowców; -wykonywania najstarszego zawodu świata w gminie Kieferklaue; Zaświadcza się także, iż Katha Joanna de Vill NIE BYŁA kochanką tow. JE pana dr. hab. gen. lejt. Ericka hr. Monde, Wielkiego Sternika Ludu Szlacheckiego, Słońca Aralii, premiera czterech narodów. Wydano w Hirschberg-Joksopolis, dn. 04 wrz. 2014 r. (-) Franz Josef Heinrich von Habsburg-SchießenheimGeheimunterrat 2. Klasse K.H. h.w.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 04, 2014, 09:52:22 » |
|
Dziękuję!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 08, 2014, 05:49:37 » |
|
Właśnie sobie o czymś przypomniałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|