|
Erick Monde
|
 |
« : Czerwca 08, 2012, 01:51:22 » |
|
 Ładną sobie daczę postawiłem? 60tys loli mnie kosztowała (sam budowałem, żołnierze pomogli:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwca 08, 2012, 02:17:08 » |
|
komisariat nie działa, gdyż komisarza wcięło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwca 08, 2012, 02:42:27 » |
|
gościu! Nie mów mi nic o wnioskach, dobrze! Jeden mój wniosek u tego ciołka Swarzewskiego to gnije od marca! Więc nie mów mi o wnioskach! A po2 to po co wniosek jak to jest budynek prywatny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwca 08, 2012, 02:48:07 » |
|
A budynki prywatne to można sobie stawiać gdzie kto chce, bez pytania o zgodę?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwca 08, 2012, 03:04:48 » |
|
Uchwała z dnia 18 kwietnia 2012 roku. Ustawa o opłatach administracyjnych Art.1 1. Każdy podmiot prawny zamierzający wybudować nowy obiekt musi zasięgnąć opinii odpowiedniego komisariatu w sprawie wyceny budowy. Musi też podać przewidywany zysk, jaki ten obiekt ma przynosić. Każdy budynek musi. Swoją drogą Andrzej Swarzewski to jedyny komisarz i poseł z Waszej partii będący do tego jej szefem.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2012, 03:14:44 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwca 09, 2012, 01:18:43 » |
|
Ale nie jest napisane jakiego komisarza:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwca 09, 2012, 03:23:48 » |
|
To napisz wniosek do jakiegoś losowego Komisarza.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwca 10, 2012, 04:56:32 » |
|
Proponuję aby (wice)premier zezwolił na użytkowanie obiektu do czasu wyjaśnienia sprawy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwca 11, 2012, 11:37:39 » |
|
Amen, alleluja! Jak przyjdzie nowy komisarz to je chętnie nawet karę za tą moją samowolkę zapłacę. Ale bezczynnego czekania nie zdzierżę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 11, 2012, 02:21:05 » |
|
O ile pamiętam gdy był Towarzysz Komisarzem ds. Wewnętrznych (w rządzie Młynariewa tj od sierpnia 2011 r.) także nie robił nic.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|