|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #60 : Sierpnia 28, 2013, 03:31:44 » |
|
W takim razie wprowadzę logo do powszechnego użytku i sporządzę kiedyś kilka grafik. Teraz tylko czekać aż każdy oddział lotnictwa będzie miał własne.
Dobry pomysł. Wykorzystałbym jeden schemat np odznakę lotniczą, dostosowaną do każdego oddziału jako odpowiednik odznaki pułkowej.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #61 : Sierpnia 29, 2013, 10:26:57 » |
|
Jak zapewne wiecie już wkrótce będziemy zmuszeni do wycofania części wojsk z Aralii i jest to chamstwo, biedaszyby i w ogóle. Maksymalna liczba lotników, jakich możemy tam pozostawić to 2000 osób. Obecnie w GA stacjonują dwie jednostki: 2. Arakański Pułk Powietrzny im. Budzimira VII (1460 osób) oraz 1. Aralski Pułk Lotnictwa (1000 osób). Proponuję zatem, by pozostawić na naszym zamorskim terytorium pierwszą z jednostek, zaś Aralski Pułk wycofać np na Żuławy, gdzie obecnie panuje deficyt lotnictwa.
Co Towarzysze na to?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #62 : Sierpnia 30, 2013, 12:13:11 » |
|
Wiem ze to raczej towarzyszowi nie pomoże ale nie mam zdania  Za to mam pomysł aby nagrywać filmiki z manewrów lotnictwa bo posiadam symulator w którym one (te wasze stare samoloty) występują.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #63 : Sierpnia 30, 2013, 08:04:06 » |
|
To jest pro. Jakiż to symulator?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #64 : Sierpnia 30, 2013, 12:00:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #65 : Sierpnia 30, 2013, 12:05:10 » |
|
Sprzęt jest równie nowoczesny, jak nasz. Można też wykorzystać sceny filmowe. Myślę, że zacnie będzie, jeżeli Towarzysz zajmie się promocją.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #66 : Sierpnia 30, 2013, 01:34:54 » |
|
To inspirujące: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #67 : Sierpnia 30, 2013, 02:14:07 » |
|
IBW powinien się zająć tym obiektem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #68 : Sierpnia 30, 2013, 03:40:58 » |
|
To przedni pomysł. Filia nr 2 jest od lotnictwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #70 : Sierpnia 30, 2013, 04:01:13 » |
|
Tu jest bardzo sympatyczna tabelka, która pomoże w rozpracowaniu konstrukcji tego wehikułu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #71 : Września 01, 2013, 05:37:50 » |
|
W najbliższej przyszłości udam się do Laszkbergu i zaproponuję skonstruowanie takowego statku. tymczasem stworzyłem spis jednostek i pogrupowałem je wedle baz. Już wkrótce zostaną utworzone miejsca pod owe bazy, którym postaram się odnaleźć dowódców. Równocześnie zamierzam zaproponować Aralczykom, by nasze jednostki w kolonii mogły stacjonować w którejś z dawnych baz AAN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #72 : Września 03, 2013, 06:16:36 » |
|
Dzisiaj się ukaże pierwszy testowy filmik z manewrów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #73 : Września 03, 2013, 06:34:53 » |
|
Czekamy z niecierpliwością. Mam nadzieję, że nasz sprzęt to przeżyje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #74 : Września 03, 2013, 07:31:07 » |
|
Przesyłam filmik, jest nagrany telefonem (co za żenada) bo ledwo mi gra chodzi na kompie a co dopiero nagrywanie (włączyłem HD na telefonie to może chociaż to jakoś wygląda). Celem tej misji było zbombardowanie Aralskiego lotniska przemytników. Weerlandzki pilot leciał naszym D3A1 w rewolucyjnych barwach, zniszczył 2 działa przeciwlotnicze i uszkodził samoloty transportowe. Pod koniec słychać meldunek o trafieniu po Weerlandzku. Pamiętajcie że jest to filmik testowy i tak jakby seria filmików z manewrami się jeszcze nie zaczęła, później postaram się wpleść w to jakąś fabułę. https://www.youtube.com/watch?v=t6QkPYoVaCs&feature=youtu.be
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|