|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marca 07, 2013, 04:00:53 » |
|
Połączyłem kilka wątków wnioskowych w jeden, coby się z flotami bezczelnie nie mieszały.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #46 : Sierpnia 30, 2013, 10:02:12 » |
|
Mam pytanie, czy jakiś okręt floty mógłby, tak po znajomości, przetransportować 50 wojowników z mojej prywatnej Drużyny do Wurstlandii? Musimy odzyskać cenne artefakty z mojego dawnego laboratorium alchemicznego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #47 : Sierpnia 30, 2013, 10:03:42 » |
|
Myślę, że owszem, ale wówczas, gdy uczynisz moje logo logiem KSL. Inna sprawa, że nad Morzem Żywym cumuje Twój okręt.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #48 : Sierpnia 30, 2013, 10:25:21 » |
|
Oj ale to musielibyśmy go przeciągnąć przez pół GW do Rzeżuchy. Zaraz zajmę się tym logiem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #49 : Września 14, 2013, 02:44:52 » |
|
Ja cce statek! Daj statka Mi!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopada 24, 2013, 07:54:23 » |
|
Flota jest obecnie okrutnie zaniedbana. Brak osób, które by się nią zainteresowały. Co myślicie o połączeniu wojsk lądowych z KFW? Później można by też ostatecznie zlikwidować podział na KSL, KSL i KFW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #51 : Listopada 24, 2013, 08:02:27 » |
|
Ja mógłbym się nią zająć ale jestem w siłach lotniczych.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #52 : Marca 02, 2014, 09:34:59 » |
|
Zapomnieliście o 6. Pułku Powietrznodesantowym (próba wciśnięcia ich na siłę).
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #53 : Marca 02, 2014, 09:45:23 » |
|
Ja zajmuję się wojskami lądowymi i flotą, nie lotnictwem. Sam musisz wydać rozkazy swojemu pułkowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #54 : Marca 02, 2014, 10:31:38 » |
|
A ja myślałem, że ten lodowy lotniskowiec nazywa się "Zygfryd Pole".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #55 : Marca 02, 2014, 10:32:31 » |
|
Nie wiem czy mogę wydawać rozkazy bez zgody Króla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #56 : Marca 02, 2014, 10:41:05 » |
|
Przeniosłem nasz spam z rozkazów. Nie wiem czy mogę wydawać rozkazy bez zgody Króla.
Ja je mogę wydać, aczkolwiek po konsultacji ze mną mógłbyś to sam uczynić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #57 : Marca 02, 2014, 10:58:11 » |
|
A ja myślałem, że ten lodowy lotniskowiec nazywa się "Zygfryd Pole".
Ale ja głupi! Dobra, już poprawiłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #58 : Marca 14, 2014, 11:48:15 » |
|
Prosiłbym o wzmożenie patrolów na aralskich wodach terytorialnych. Najlepiej żeby to były lotniskowce, ale nie upieram się przy nich, mogą być jakiekolwiek.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #59 : Marca 14, 2014, 01:30:43 » |
|
A niby tacy samodzielni jesteście... a kiedy potrzebujecie pomocy to nagle sił nie macie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|