Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #30 : Lutego 23, 2013, 02:55:17 » |
|
Powoli przestaję się przejmować.Na początku dałem się sprowokować, ale idąc w ślady reszty zaczynam się śmiać z tego.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Lutego 24, 2013, 06:07:10 » |
|
To wszystko zaczyna mnie powoli denerwować, skąd się tacy ludzie i takie zachowania biorą?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lutego 28, 2013, 12:55:24 » |
|
Aj, pomyliłem nazwy, ze względu na to, że wcześniej pytałeś w IBW o Rekina(i tu też jest wzmianka o Rekinie, więc pomyłka miała jeszcze dodatkowe uzasadnienie). Mój błąd to był(to nie zmienia faktu, że nadal mnie denerwujesz).
A jak Ty mnie denerwujesz...! Ale dam Ci dobrą radę: Król, Budzimir i Laszk tworzą jedną sitwę. Jak przestaniesz im się podobać, to Cię wywalą. Spytaj króla co zrobił z niejakim Charbufem;) Ten szef KFW to się tu wypowie, czy nie, bo ja właściwie w urzędowej sprawie przyszedłem?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lutego 28, 2013, 02:02:04 » |
|
Przecież Bąbel bardzo optował za ukaraniem Charbufa, który zniszczył II Forum.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lutego 28, 2013, 02:22:59 » |
|
Pytanie administracyjne: czy nikt nie ma nic przeciwko temu aby wszystkie wątki w stylu 'wniosek' czy 'prośba' złączyć w jeden np dowództwo? Obecnie gdy mam jakąś sprawę w kwestii KFW sam nie wiem gdzie napisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #36 : Lutego 28, 2013, 07:26:04 » |
|
No więc jak widzę antypatia jest wzajemna Monde.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lutego 28, 2013, 08:19:14 » |
|
Proponuję przenieść kłótnie do Kantyny Oficerskiej, gdzie czekają wszelkie trunki i składzik broni podręcznej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
Moderator
Aktywista

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #38 : Lutego 28, 2013, 08:31:34 » |
|
Wybacz Ericu ale z jednym się z Tobą nie zgodzę. Charbufa powinno się lać ile wlezie za samą jego obecność i dobre intencje, które i tak kończą się źle.... Sam z nim współpracowałem. To fakt. Ale lepszy już był on niż pustki na forum. Nawet jeśli ktoś z ZSKHiW złamał prawo to udajmy że tego nie było. Na Charbufa nie ma prawa.... A co do zgody.... Zgodzić się zgodzę ale mam jeden warunek. Dostajesz okręt bez paliwa. Wracając ma mieć pełny bak. Co ty na to?  (tniemy koszty) I przywieź jakieś wino dla mnie i wódkę dla załogi. To w sumie dwa warunki.... Ale cicho
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marca 01, 2013, 01:37:11 » |
|
Haha... Zróbmy tak wypożyczamy Zygfyda z załogą po niższej cenie, ale załoga Zygfryda w drodze w jedną i drugą stronę będzie ćwiczyć strzelanie. Proponowana cena to 500tys loli
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 01, 2013, 01:45:05 wysłane przez Erick Monde »
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marca 02, 2013, 02:21:32 » |
|
OK (ale strzelać nie będziemy) termin rozpoczęcia rejsu podam później. Pieniądze wpłyną na dzień przed rejsem:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #42 : Marca 04, 2013, 03:23:44 » |
|
Rozpoczęcie rejsu: 9marca tego roku. W piątek przeleję pieniądze, tylko na jakie konto?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
Moderator
Aktywista

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #43 : Marca 04, 2013, 10:44:57 » |
|
Na konto KFW. Powinno być w KBL.... Coś mi możesz prywatnie odsypać ;P ale tak by nikt o tym nie wiedział
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|