Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopada 07, 2012, 12:17:15 » |
|
A podasz link do tego zacnego dokumentu? Bo czuję przez aureolę, że to kolejny cyrograf;) Ludzie ja mam tylko jedną duszę! Kolejne cyrografy na nic się nie zdadzą. Nie dam więcej niż mam... naprawdę!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopada 07, 2012, 03:10:14 » |
|
A podasz link do tego zacnego dokumentu? Bo czuję przez aureolę, że to kolejny cyrograf;) Ludzie ja mam tylko jedną duszę! Kolejne cyrografy na nic się nie zdadzą. Nie dam więcej niż mam... naprawdę!
Tak uważasz?http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=262.msg12139#msg12139Głosowanie odbyło się podczas bieżących obrad.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopada 07, 2012, 03:13:21 » |
|
Moze mam wadę wzroku, ale nie widzę tam omawianej przez Budzimira ustawy. Ponownie więc pytam, która to ustawa, bo nie pamiętam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 07, 2012, 03:21:43 » |
|
Uchwała z dnia 22.10.12 r. Ustawa o podziale administracyjnym Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa Hirschbergii i Weerlandu Art. 12. Władze guberni nie są uprawnione do tworzenia własnych sił porządkowych, jednak gdy jest to konieczne Milicja Narodowa oraz jednostki Sił Zbrojnych ZSKHiW stacjonujące na terenie guberni zobowiązane są do udzielenia pomocy jej władzom.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 08, 2012, 05:06:52 » |
|
No sory, ale okupant mnie atakował, co miałem robić- rzucić się pod czołg? Siły porządkowe były niezbędne, a jak sam Budzimir powiedział: "Jak jest rewolucja to jest bałagan proceduralny" no to w Aralii też był bałagan. Teraz będziecie nas wyliczać z każdej pierdoły, a Budzimira z rewolucji jakoś nikt nie wyliczał. No ale to Budzimir- może wszystko, prawda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwietnia 14, 2013, 06:33:52 » |
|
1. Tworzy się Aralski Okręg Przemysłowy dzieląc go na sektory: a) Wojskowy b) Gospodarczo-Rolniczy c) Usługowy 2. Ustanawia się Komisarza Ludowego Aralii osobą odpowiedzialną za nadzorowanie oraz funkcjonowanie AOP. 3. Zezwala się wszystkim firmom zarówno z terenu Aralii jak i z poza niego do uczestniczenia w rozwoju AOP. 4. Nakazuje się firmom zarejestrowanym na terenie Aralii odprowadzanie 6% swoich zysków przy każdej transakcji lub raz w miesiącu na Konto Guberni Aralskiej, a firmom zarejestrowanym poza terenem Aralii odprowadzanie 9% na tych samych warunkach 5. Firma ma obowiązek uiszczać raz w miesiącu opłatę za zajmowany teren zgodnie z cennikiem: a) grunty rolne - 5100 GR (364 loli) za 1m2 b) teren pod inwestycje - 8500 GR (652 lole) za 1m2. 6. Firmy działające na terenie Wojskowym są zobowiązane uiszczać dodatkowo 11 500 GR (812 loli) za 1m2 terenu wykorzystywanego. 7. AOP zlokalizowany będzie na północnym wybrzeżu Aralii i docelowo zajmował będzie powierzchnię 34km2 z czego pas wybrzeża będzie miał 7,4 km długości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|